Triomf 'in extremis' sota un arbitratge pèssim

22 Gener 2017 Sònia Pérez
Un triomf que és aire pur! Un triomf que és aire pur! Sònia Pérez

Un gol de Ranera en el temps afegit del partit dóna els tres punts al Juvenil A contra el Mataró (2-1) en un duel molt mal xiulat.

Lliga · Jornada 19 · 21/01/17 · 17:15 hores

2
- 1 MATARÓ

La tarda de dissabte enfrontava el Juvenil A escapulat contra el Mataró. Un partit que des del primer minut de joc es presentava d’intensitat. La primera part començava amb els dos equips buscant inaugurar el marcador. La primera jugada més clara la tenia Velis per l’Europa, després d’una bona jugada. Acte seguit, la primera del Mataró, amb un bon xut de Miguel que aturava sense problemes Lluis. Les forces estaven igualades, els dos equips ho intentaven amb bones jugades i va ser l’Europa qui va inaugurar el marcador. Al minut 38, Velis aprofitava una passada final d'Alieu per fer l'1-0 després d'una llarga jugada de combinació de l'equip, amb més de deu passades, generant joc des del darrere.

No va durar gaire la superioritat escapulada pel que fa a gols, i als 5 minuts el Mataró empatava el partit. Leandro aprofitava un refús de Lluis fruit d'un xut anterior de Pol. La segona part començava amb l'Europa buscant porteria constantment, però tot i tenir bones jugades el gol no arribava. El partit s’anava escalfant i es produïen infinitat de faltes, poques per no dir cap, xiulades a favor de l’Europa. Amb aquest joc agressiu arribar a porta era més complicat.

Tot i això, l’Europa no es va rendir i va lluitar fins al final buscant la victòria amb molta intensitat. Finalment, en temps afegit, va arribar el gol. Una falta lateral servida per Édgar Parra, bombejada amb centrada tancada al punt de penal, la va aprofitar Ranera, connectant de primeres a l'àrea petita, per fer pujar el 2-1 al marcador. El gol va fer esclatar de joia l'equip i va compensar el patiment, les provocacions i les faltes patides durant tota la segona part. Aquesta és la primera victòria del juvenil escapulat amb Pandiani a la banqueta.

EUROPA: Lluís, Barroso, Piquer, Adri, Oscar, Viver, Aliu, Martinez, Tatay (Edgar, 64'), German (Ranera, 46') i Velis (Ezequiel, 76' i aquest per Miró, 92').

MATARÓ: Ayoub, Sergi Martínez, Sergi Llavaneres, Alcoba (Tortosa, 65'), Marc Viver, Arnau (Mamadou, 88'), Pol (Medina, 75'), Sergi González, Leandro, Sofian i Miguel (Marcos, 46').

ÀRBITRE: Daniel Galera Serrano (Vallès Occidental), assistit per Sergio Güimil Membrado i Arnau Carreño Garrido (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Oscar, Alieu i Edgar (Europa). Grogues a Alcoba i Marc Viver (Mataró). Vermella directa a Lucho al minut 76 -cos tècnic- (Europa).

GOLS: 1-0 (Velis, 38’); 1-1 (Leandro, 43’); 2-1 (Ranera, 92’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Primera victòria de Pandiani a la banqueta del Juvenil A.