Un gran salt endavant!

05 Desembre 2021 Redacció
Primera victòria lluny de Gràcia Primera victòria lluny de Gràcia Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Juvenil A masculí de l'Europa s'ha imposat per 1-2 davant el San Francisco per apropar-se a la zona de salvació de la categoria.

Lliga · Jornada 14 · 05/12/21 · Son Fuster · 12 h.

SAN FRANCISCO
1 - 2 EUROPA

Dues victòries seguides deixen l'equip gracienc empatat a punts amb el primer dels equips que se salvaria d'una Divisió d'Honor marcada enguany per massa places de descens. La reacció escapulada (tres victòries en els darrers quatre partits després de no haver pogut guanyar cap dels deu primers partits del campionat) està permetent obrir tots els escenaris pels graciencs.

Pel que fa al partit, ha costat acostumar-se a les ratxes de vent molt grans que han tingut lloc durant tot l'encontre. A favor del vent al primer temps, l'Europa ha tingut força la pilota i al San Francisco li ha costat passar del mig del camp. Amb tot, i capricis de la vida, el vent ha actuat en contra de l'Europa en un instant on una pilota endavant ha quedat dividida entre el porter escapulat i la defensa. El San Francisco s'ha aprofitat de la situació i, en l'intent de recuperar el cuir, l'Europa ha fet penal. La pena màxima ha estat transformada per Diego.

Amb tot, l'Europa s'ha refet en els minuts finals abans d'arribar al descans i ha pogut marxar a vestidors retornant l'empat al marcador: gran jugada per l'esquerra de Jordi Ortiz, desfent-se de dos jugadors, fent arribar la pilota a Barquero, qui ha creuat sobre la sortida del porter. A la represa, tot i el vent en contra, l'Europa ha tingut total control del cuir durant 20 minuts. El premi ha arribat quan Arnau ha empentat una pilota morta fruit d'un servei de banda. Amb l'1-2 el San Francisco ha intentat generar ocasions amb pilotes llargues, però l'Europa s'ha defensat bé per a lligar el botí.

SAN FRANCISCO: Marc, Yuzún (Antoni, 69'), Adrian, John Michael, Maikel (Sergio, 65'), Pedro (Ivan, 69'), Charles (Javier, 52'), Adrain, Miquel Bernadí, Gabriel i Diego.

EUROPA: Iker, David, Jordi (Gómez, 75'), Ian (Borràs, 45'), Arnau, Max, Uspi, Barquero, Anguita, Alí (Porta, 86') i Samsó (Izan, 65').

ÀRBITRE: Eduardo Martínez Martínez (Balears), assistit per David Onetto Bevia i Alejandro Murillo Yustos (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Miquel Bernadí i Adrian (San Francisco) i a Max, Jordi i Anguita (Europa).

GOLS: 1-0 (Diego -p-, 36'); 1-1 (Barquero, 43'); 1-2 (Arnau, 65').

Campionat de Divisió d'Honor Grup III.

Segona victòria seguida a la lliga. Primera victòria del campionat lluny de Gràcia.