Un nou salt endavant

L'Europa s'apropa a la zona de privilegi L'Europa s'apropa a la zona de privilegi Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Vuit jornades sense perdre suma el Juvenil A de l'Europa. El quadre d'Òscar Sanchís ha passat de zona de ningú a fer un espectacular 2015 que l'apropa a poder somiar amb fites majors. Aquest diumenge al matí a l'estadi, en l'horari estrella del cap de setmana, triomf per 1-0 contra el Reus.

Lliga · Jornada 26 · 22/03/15 (12 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Redacció

EUROPA 1 - REUS 0

El partit va començar amb uns primers minuts de tempteig. Poc a poc, però, l'Europa es va fer seu el control. La defensa un cop més es va mostrar molt sòlida no deixant que el Reus xutés a porta en 45 minuts. Per contra l'Europa carregava el joc per bandes tot i no poder culminar. Lozano va tenir l'ocasió més clara quan va errar un mà a mà amb el porter després d'una magistral assistència de Soto. S'arribava al descans amb sensació de control malgrat el marcador.

L'Europa va anar per feina a la segona part. Fent-se fort darrere i controlant el mig del camp, els escapulats van anar pel gol. Un espectacular 'sprint' de Soto gairebé acaba en gol. Una arribada rere una altra per la banda però sense precisió en la darrera passada. Quan l'equip començava a notar angoixa per marcar va arribar el gol. Lozano amb una gran rematada de cap va aprofitar l'enèssima centrada per banda. A destacar l'aportació dels jugadors que van entrar des de la banqueta.

EUROPA: Jaume, Ayllon, Miki, Royuela, Vera, Juandi (Álex, 46'), Requena (Pol, 84'), Berrio, Lozano, Prats (Guti, 65') i Marc Soto (Ros, 65').

REUS: Yeray, Cristian, Joel, Álvaro, Arnau, Joshua, Gámez (Suárez, 57'), Raúl López (San José, 80'), Joel, Ivan (Roger Tarrés, 75') i Franco.

ÀRBITRE: Brian Diaz Diaz (Terrassa).

TARGETES: Grogues a Royuela, Ayllon, Requena i Guti (Europa) i a Suárez (Reus). Vermella directa al tècnic Òscar Sanchís -minut 84- (Europa).

GOLS: 1-0 (Lozano, 81').