Un punt a domicili per començar

30 Agost 2015 Redacció
Guti, en una imatge d'arxiu Guti, en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El primer partit oficial del Juvenil A de l'Europa va servir per signar un punt en l'estrena, a domicili, d'una nova temporada de la Lliga Nacional. Els europeistes van empatar (1-1) al camp del Gironès-Sàbat. Tots els gols, a la segona meitat.

Lliga Nacional · Jornada 1 · 29/08/15 · 17 hores · Mpal. Barri Germans Sàbat

GIRONÈS-SÀBAT 1 - 1 EUROPA

La primera part del partit va ser travada, sense joc fluid, on l'Europa va gaudir de fins a tres ocasions clares de gol que el porter José Manuel va aconseguir avortar. L'Europa es va avançar al segon temps en enviar Juan Carlos un córner al fons de la xarxa amb una bona rematada de cap.

Pocs minuts després, però, el jove equip local va signar el resultat definitiu en una jugada individual de Sergi Pérez, regatejant diversos futbolistes de l'Europa per acabar inventant-se un gol que va deixar un punt per a cada equip al final del matx.

GIRONÈS-SÀBAT: José Manuel, Roger, Jofré, Alsina, Samuel Pérez, Sergi Pérez, Álex Fernández, Maniucov, Bakary, Dani Gómez (Antelo, 65') i Cimbrón.

EUROPA: Jonatan, Chacón, Juan Carlos, Marc Vicente, Díaz, Bautista, Álex Soto (Briam, 68'), Varona, Guti, Xavi Prats i Ferran (Xavi López, 62').

ÀRBITRE: Pere Barceló Roca (Girona).

TARGETES: Grogues a Alsina i Sergi Pérez (Gironès-Sabat) i a Bautista, Guti i Xavi Prats (Europa).

GOLS: 0-1 (Juan Carlos, 52'); 1-1 (Sergi Pérez, 65').

Jornada 1 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Primer partit i primer punt del campionat de lliga.