Un punt més a prop de l'objectiu

15 Abril 2018 Redacció
L'Europa torna de terres gironines amb un punt al sac L'Europa torna de terres gironines amb un punt al sac Pedro Aragón

Sota una calor de justícia, el Juvenil A de l'Europa ha tornat a fer un petit pas endavant en la lluita per l'ascens al camp del Girona B (1-1).

Lliga · Jornada 29 · 15/04/18 · 12 hores

GIRONA B
1 - 1 EUROPA

Els graciencs s'han avançat aviat al marcador, al minut 9 d'encontre, en una recuperació de pilota de Ricki a la zona de mitjos, aquest ha obert per a Joan qui, sobre la línia de fons, ha fet una passada de la mort a Iñaki. Aquest ha foradat la porteria a plaer.

Els minuts han anat passant i, fruit també d'una pèrdua de pilota, ha arribat el gol gironí a la mitja hora. Pilota llarga a l'esquena del central i 'Muñi', de xut ras, que ha superat a David Aragón. Fins al descans, molt joc al mig del camp i poca profunditat dels dos equips. Aquesta mateixa tònica s'ha mantingut a l'inici de la represa.

L'encontre ha resultat molt i molt igualat. L'Europa ha gaudit d'una doble ocasió de gol als darrers instants de partit per decantar la balança, però finalment la pilota ha sortit per fora de porteria fregant el pal.

GIRONA B: Ruben, Adrià, Ivan, Pau, Joel (Arnau, 81'), Gerard, Boris (José Antonio, 73'), Alejandro Sánchez (Marc, 84'), Alejandro Muñoz, Josep i Ilyas (Ignasi, 88').

EUROPA: David Aragón, Franc, Miró (Marc, 70'), Pau, David Soriano, Albert Grau, Ricki (De Celis, 86'), Kengo, Tarik (Pons, 67'), Joan Castells (German, 80') i Iñaki.

ÀRBITRE: Daniel Galera Serrano (Vallès Occidental), assistit per Oriol Arnau Trullas i Marc Chocero Salvador (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Boris i Alejandro Muñoz (Girona B) i a Franc i Albert Grau (Europa).

GOLS: 0-1 (Iñaki, 9'); 1-1 (Alejandro Muñoz, 30').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa segueix ocupant la primera de les dues places d'ascens a Divisió d'Honor i mantenint distàncies.