Un bon punt per començar la Lliga Nacional

26 Agost 2017 Redacció
Imatge de recurs d'aquesta pretemporada Imatge de recurs d'aquesta pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A de l'Europa ha igualat als darrers vint minuts de partit el gol inicial de la Damm B en un partit on les taules es poden considerar justes.

Lliga · Jornada 1 · 26/08/17 · 18:05 hores

DAMM B
1 - 1 EUROPA

El conjunt escapulat ha començat el seu camí dins la Lliga Nacional juvenil sumant un bon punt a domicili contra un sempre complicat equip de la Damm. Els cervesers s'han avançat d'hora, als deu minuts de joc, amb un gol de l'exeuropeista Jaume Ballesteros. El futbolista del conjunt vermell ha aprofitat una pilota llarga per sobrepassar el porter europeista Lluís amb el cap i obrir la llauna del partit.

Amb el marcador d'1-0 s'ha arribat al descans i l'Europa, després d'una segona part on la igualtat ha seguit com a tònica dominant, ha aconseguit finalment empatar al minut 72, també amb el cap, gràcies a una rematada ajustada al pal esquerra per Joel. Cap altra acció dels dos conjunts ha aconseguit moure el marcador i un punt que marxa al caseller de cada equip.

Punt important pels escapulats, tant per haver-se sumat a domicili com per fer-ho en el dia de l'estrena de la lliga i davant un potent equip B de la Damm que posarà les coses molt complicades al seu camp als rivals que passin pel Feliu i Codina aquesta temporada.

La fitxa tècnica del partit · Acta de la FCF

DAMM B: Àlex Ruiz, Oriol Bordas, Morell, Ramon Terrats (Flavio, 55'), Ferran Giménez, Manuel González, Karim (Berge, 46'), Solina (Miguel Martínez, 61'), Eloi, Ballesteros i Serrano (Padilla, 61').

EUROPA: Lluís, Vladi, Marc Muñoz, Jordi, David Soriano, Albert Grau, Joel, Lucho (Pau Sánchez, 61'), Riki (Iñaki, 69'), German Navarro (David Navarro, 59') i Javi (Franc Palacios, 81').

ÀRBITRE: Alejandro Carrillo Vílchez (Barcelona), assistit per Llorenç Garcia Bonet i Francesc Puig Olivan (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Oriol Bordas (Damm B) i a Marc Muñoz (Europa).

GOLS: 1-0 (Ballesteros, 10'); 1-1 (Joel, 72').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.