Un puntàs 'in extremis'!

12 Gener 2019 Fran Capell
Una de les jugades del derbi Una de les jugades del derbi Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa suma un molt meritori empat davant l'Espanyol al Nou Sardenya (1-1) transformant gol a les acaballes del matx.

Lliga · Jornada 19 · 12/01/19 · 17:15 hores

1 - 1 ESPANYOL

La primera part ha estat de poques ocasions i la possessió de la pilota ha caigut a peus d'un Espanyol que, tot i el domini, ha tingut dificultats per posar setge a la porteria escapulada . L’Europa, ben ordenat en defensa, esperava aprofitar alguna contra o robar la pilota a zona de mitjos per posar en perill la porteria visitant.

Tarik ha estat apunt de marcar en una indecisió entre defensa i porter, però Fortuño ha tapat bé amb el cos. Bruno també ha provat de sorprendre de lluny de fort xut però el porter perico ha refusat. En una de les poques arribades clares ha arribat el gol visitant. En una jugada ràpida, Carmona ha centrat per baix des de l'esquerra i Óscar Gómez, al segon pal i a plaer, ha avançat el conjunt blanc-i-blau abans del descans.

A la segona part l’Europa ha sortit amb la intenció de posar una marxa més per intentar augmentar la possessió de la pilota i crear més perill i aconseguir el gol de l’empat. Tot i tenir més presència en atac a la segona part, les ocasions han trigat en arribar. Xavi Galán, amb una rematada desviada per un defensor espanyolista, per poc no ha acabat de xutar al fons de la porteria de Fortuño. El joc dels graciencs ha anat pujant en intensitat i l’Espanyol, tot i tenir el resultat favorable, també sortia amb velocitat per buscar un segon gol que sentenciés el matx.

Nico ha tingut una bona ocasió pels visitants, però el seu fort xut ha estat refusat per un providencial Èric. Tot i que l’empat es preveia complicat pel potencial dels conjunt espanyolista, l’Europa no s’ha donat per mort i Bruno, d’un cop de cap majestuós ajustat al pal, ha fet l’1-1 definitiu en el darrer minut del matx. El Juvenil A de l’Europa comença el 2019 amb un bon empat i mantenint el Nou Sardenya lliure de derrotes aquesta temporada.

EUROPA: Èric, Torre, Juncà (Adra, 59’), Sori, Jordi, Bruno, Osorio (Ricky, 73’), Masip, Tarik (Óscar, 84’), Galán (Gonzo, 90’) i Iñaki.

ESPANYOL: Fortuño, Benítez, Carmona, Alejandro, Fornés, Roger Garcia, Jofre, Villahermosa (Kenneth, 73’), Óscar Gómez (Nico, 59’), Coll i Pau Martínez (Sanchís, 86’).

ÀRBITRE: Rubén Mancera Antón, assistit per Edgar Castillo i Sergi López.

TARGETES: Grogues a Sori i Tarik (Europa) i Villahermosa, Jordi, Alejandro i Carmona (Espanyol).

GOLS: 0-1 (Óscar Gómez, 38’); 1-1 (Bruno, 89’).

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Primer partit del 2019. L'Europa acabarà la lliga amb el gol average favorable amb l'Espanyol.