Un puntet per arribar als vint a la taula

18 Novembre 2018 Redacció
Gran primer terç de temporada Gran primer terç de temporada Arxiu CE Europa (Fran Capell)

L'Europa va fent el seu camí a la Divisió d'Honor. Aquest matí, el Juvenil A ha sumat un punt, polèmic, en la seva visita al Nàstic (0-0).

Lliga · Jornada 12 · 18/11/18 · 12 hores

GIMNÀSTIC TARRAGONA
0 - 0 EUROPA

El matx ha començat com s'esperava, amb un conjunt local tenint la possessió de la pilota i volent dur el pes de l'atac i l'Europa ben posicionat esperant poder fer mal en una contra. Al minut 4, Iker Cid ha tingut una bona ocasió pel Nàstic, però el seu xut final ha marxat fora.

Al minut 24 l'Europa s'ha vist obligat a fer un canvi per la lesió d'Adra, entrant Juncà en el seu lloc. A l'Europa, al primer temps, li ha faltat claredat en l'enllaç de les jugades de tres quarts de camp cap endavant. A la represa, al primer minut, Jordi ha connectat amb Ariel i, de rosca, aquest ha fet gol. L'àrbitre ha anul·lat el gol en considerar que en l'acció de Jordi, aquest ha fet falta en atac. Una decisió molt polèmica.

L'Europa ha donat un pas endavant i, faltant cinc minuts, Ricki ha tingut una bona opció de gol pels graciencs quan, en una pilota llarga que semblava que el futbolista escapulat havia perdut, aquest ha aconseguit recuperar-la dins l'àrea i, quan ja estava carregant la cama per rematar, ha estat objecte d'un més que possible penal per darrere. Una pena màxima no assenyalada pel col·legiat.

GIMNÀSTIC TARRAGONA: Cheikh, Xavier (Enric, 89'), Ferran, Aleix, Álvaro, Jordi, Guillem Ximénez (Guillem Mico, 73'), Adrià (Erik, 79'), Guillem Martínez, Marc i Iker Cid (Faysal, 65').

EUROPA: Èric, Torre, Llava, Sori, Jordi, Bruno, Adra (Juncà, 24'), Masip, Osorio (Joel, 59'), Galan (Iñaki, 59') i Ariel (Ricki, 83').

ÀRBITRE: Bernat Mas López, assistit per Marc Torres Garcia i Arnau Henares Galindo.

TARGETES: Grogues a Jordi, Adrià i Xavier (Gimnàstic de Tarragona) i a Juncà i Ricki (Europa). Vermella directa a Jon Sánchez, membre del cos tècnic -minut 89- (Europa).