Un solitari gol decideix el duel pel Cirera

07 Maig 2017 Redacció
Imatge del partit de la primera volta Imatge del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Nicolás Arlanzón)

La necessitat dels locals per sortir del descens ha decantat el matx entre el Cirera i l'Europa B (1-0) amb un gol al final del primer temps.

Lliga · Jornada 31 · 07/05/17 · 12 hores

CIRERA
1 - 0 EUROPA

El Filial continua acumulant mals resultats en aquest final de temporada després de no tenir ja res en joc. Avui, contra el Cirera, els escapulats han fet poca cosa en una primera meitat amb moltes imprecisions per ambdós equips, que s'ha decantat amb l'unic gol del partit al minut 40', en una jugada on la defensa del Filial ha estat poc contundent i que ha permès a Aleix Tarrés fer l'únic gol del partit a porteria.

A laa segona part s'ha vist una millora inicial dels escapulats, però arran d'un penal molt clar no assenyalat per mans dins l'àrea d'un jugador local, la protesta del capità escapulat Torrentbó ha provocat que l'àrbitre l'expulsés, fet que ha condicionat la resta del partit, esgotant les opcions de capgirar el marcador per un Europa que, en general, ha necessitat una marxa més.

CIRERA: Compte, Roger, Albertito, Kaddur, Izar, Baba, Aleix (Soufian, 89'), Sergio Pereira (Marc Matas, 88'), David Jiménez, Juan José (Omar, 79') i Redondo.

EUROPA: Pablo, Matabosch, Marc Vicente, Jares, Ayllon (Siyul, 80'), Pol, Ferran, Rodón, Torrentbó, Corominas (Álex, 53') i Carreté.

ÀRBITRE: Alejandro Peralta Pino (Baix Llobregat), assistit per Sergi Roncero Huertas i Sergi Vidal Rodríguez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Sergio Pereira, Albertito, Izar, Baba, David Jiménez i al tècnic Antonio González (Cirera) i a Pol (Europa). Vermelles directes a Torrentbó -minut 66- i al tècnic David Vilajoana -minut 75- (Europa).

GOLS: 1-0 (Aleix, 40').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.