Una maneta ho cura tot!

Una maneta ho cura tot! L'Europa no s'ha cansat de celebrar gols / Foto: arxiu ceeuropa.cat

Golejada sense opció a rèplica la que ha infligit l'Europa avui al Reus a domicili. L'equip es recupera així d'una mala ratxa de resultats i ho fa de la millor manera possible: dominant de principi a fi, no deixant poder de reacció al rival i golejant per guanyar confiança pels propers partits.

Lliga · Jornada 9 · 25/10/14 (15:30 H) · Municipal Mas Iglesias · Crònica: Redacció

REUS 1 - EUROPA 5

El Reus ha volgut marcar el ritme del partt jugant des de camp propi, però ràpidament l'Europa ha demostrat que no ha anat al Baix Camp a veure-les venir i no ha deixat que els roig-i-negres fessin cap xut entre pals. El primer gol ha arribat passada la mitja hora, quan Dani ha aprofitat una acció d'estratègia per foradar la porteria rival. Abans d'arribar al descans, en temps afegit, diana psicològica: penal clar sobre Andrés que Pons transforma en el 0-2.

A la represa l'escapulat Guti ha agafat el protagonisme amb un 'hat-trick' en només catorze minuts. El primer dels seus gols, també psicològic, als tres minuts de l'inici de la segona meitat, fent que, amb 0-3, el Reus hagi optat ja per donar per gairebé impossible un intent de remuntada. El més bonic de tots, el segon del seu compte particular, rematant de primeres a l'escaire i tal com venia una centrada d'Andrés. El futbolista del conjunt gracienc ha signat el seu tercer gol i el 0-5 temporal del partit al minut 62.

A partir d'aquí, el Reus, buscant maquillar el resultat, ha intentat fer la seva diana, que ha arribat després d'una jugada per banda i una passada de la mort que Raúl López ha materialitzat quan corria el minut 81. Amb aquest resultat el conjunt europeista salta fins a mitja taula posant fi a la ratxa negativa de resultats.

REUS: Yeray, Carlos (Cid, 55'), Pau, Viñas, Joshua, Roger, Gámez (Lucas Martín, 55'), Pedreny (Josep Ferrando, 46'), Raúl López, Franco i Cristian.

EUROPA: Jaume, Dani, Miguel Ángel, Alejandro, Ayllon, Juandi (Sasson, 72'), Soto (Pol, 67'), Víctor, Guti, Prats (Jordi Ros, 67') i Andrés (Marc Jiménez, 76').

ÀRBITRE: Albert Ávalos Martos (Anoia).

TARGETES: Grogues a Carlos, Gámez i Pau (Reus) i a Alejandro i Ayllon (Europa).

GOLS: 0-1 (Dani, 38'); 0-2 (Prats -p-, 45'); 0-3 (Guti, 48'); 0-4 (Guti, 55'); 0-5 (Guti, 62'); 1-5 (Raúl López, 81').