Una victòria que dóna ales!

12 Novembre 2016 Nicolás Arlanzón
Alieu, protagonista del penal decisiu Alieu, protagonista del penal decisiu Nicolás Arlanzón

Davant un Espanyol B que ha fet molts mèrits al Nou Sardenya, el Juvenil A ha sumat els tres punts gràcies a un gol de penal d'Alieu (1-0).

Lliga · Jornada 12 · 12/11/16 · 17:15 hores

1
- 0 ESPANYOL B

Després de cinc partits sense guanyar, l’equip d’Héctor Morillo ha recuperat avui el seu somriure gràcies a una treballada victòria. El matx ha començat amb un ensurt sobre la porteria local. Els blanc-i-blaus han comptat amb una doble ocasió que Rubén ha hagut de salvar. Poc després, el juvenil B de l’Espanyol ha tornat a avisar, aquest cop a pilota aturada.

Davant un conjunt visitant molt ofensiu que no ha deixat d’intentar trobar espais en la defensa gracienca, els escapulats han provat fer mal amb pilotes llargues a les bandes i al contraatac. Les primeres oportunitats clares dels europeistes han arribat en els darrers cinc minuts. Primer, el golejador Alieu ha avisat amb una bona arribada que no ha pogut culminar amb facilitat. Tot seguit, Jose, en una contra perfecta dels locals, ho ha tingut tot de cara per fer el 1-0, però un defensa de l’Espanyol ha refusat la pilota sobre la línia de gol. Per últim, Otman, des de dins de l’àrea, ho ha provat amb un xut que ha marxat força desviat.

A la represa, després d’una nova ocasió dels periquitos, Jose ha intentat sorprendre al porter amb un potent xut llunyà. Amb el pas dels minuts, els escapulats, sense complexos, han començat a créixer i a dificultar el joc dels visitants amb una forta pressió. De nou, al llarg de la segona part els graciencs han buscat el gol amb jugades ràpides. Com en anteriors partits, han tornat a tenir problemes per finalitzar-les, cosa que els ha penalitzat. Quan semblava que tothom donava per bo l'empat, Alieu, després d’una jugada individual, ha caigut dins de l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal. El propi Alieu, després de parlar-ho amb Jose, ha estat l’encarregat de xutar-lo. Amb un col·locat xut a la dreta del porter, el davanter gracienc ha fet un definitiu 1-0 que servirà per a que el Juvenil A guanyi confiança.

EUROPA: Ruben, Roger, Oscar, Adrián, Piquer, Dani, Alieu (Anguren, 85’), Barroso, Otman (Tatay, 60’), José (Miró, 88’) i Romero (Ranera, 73’).

ESPANYOL B: Yaroslav, Bruno (Oscar, 53’), Guillem, Carlos, Genar, Alex, Sergi, Marc (David, 53’), Daniel, Pau (Nil, 67’) i Erik (Ivan,63’).

ÀRBITRE: Enric Bureu (Barcelona) assistit per Oscar Olivella i Pedro Gaal.

TARGETES: Grogues a Piquer, Jose i Tatay (Europa) i a Alex, David i Oscar (Espanyol B).

GOLS: 1-0 (Alieu –p-, 77’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.