Valor doble!

11 Novembre 2017 Fran Capell
Els graciencs, amb pas ferm Els graciencs, amb pas ferm Fran Capell

El Juvenil A gracienc ha aconseguit una valuosa victòria (2-0) davant un Girona que portava vuit jornades sense perdre a la lliga.

Lliga · Jornada 12 · 11/11/17 · 17:15 hores

2 - 0 GIRONA

El partit ha començat boig: dos pals i un gol en els tres primers minuts. Riki, al primer minut, ha xutat des de lluny una pilota que no semblava dur perill, però que s’ha anat enverinant fins a arribar a toca al travesser d’un sorprès Rubén. A la següent jugada, a l’altra porteria, Biel, des de la frontal de la petita, xutava al pal dret de la porteria gracienca. Per acabar la bogeria inicial, gol de Javi, després de recollir un rebuig dins l’àrea gran. La seva diana posava per davant al marcador els nois de Gonzalo Riutort.

En els següents minuts s’ha refredat el partit i les ocasions no han arribat per cap dels dos conjunts. Cap a la mitja hora de joc, Joel ha provat des de lluny sense sort. El Girona ha intentat estirar les línies però nomes portava perill a pilota aturada. No obstant, la millor ocasió gironina del partit ha arribat de jugada quan Jandro ha xutat des de dins l’àrea, David Aragón ha refusat però no amb prou força i, quan ja es cantava el gol, Sori ha tret la pilota sobre la línia. L’Europa ha respost amb una bona jugada de Joel per banda esquerra que ha acabat rematant Ricki fent lluir Rubén.

La segona part ha començat amb un Girona decidit a apretar des de l’inici.  Han quedat ben clares les seves intencions, doncs el domini en els inicis de la segona part ha estat visitant. Fruit d’això, Resta ha rematat de cap al travesser després d’un córner i Muñi poc després ha xutat un xic desviat. L’Europa ha introduït canvis per reforçar la defensa i oxigenar el mig del camp. Tot i així, el Girona ha continuat posant setge a la porteria i Pep ha fet lluir David Aragón amb una gran estirada. El conjunt gracienc volia aprofitar, a la contra, sorprendre la defensa del Girona. En una d’aquestes, Javi s’ha planat tot sol davant el porter visitant, però no l’ha pogut batre.

A quinze minuts pel final ha arribat la sentència: jugada personal de Joel per banda esquerra per acabar etzibant un xut amb rosca imparable per Rubén. Un golàs. Ja a les acaballes, Ilyas ha fet lluir David Aragón amb una estirada antològica. Amb aquests punts l'Europa ocupa el tercer lloc de la taula, només per sota els equips 'B' de Barcelona i Espanyol i en la primera de les posicions reals d'ascens.

EUROPA: David Aragón, Ramon, Pau (Franc, 55’), Sori, Jordi, Kengo, Joel, Iñaki (David Navarro, 83’), Javi (De Celis, 89’), Joan i Ricki (Germán, 71’).

GIRONA: Rubén, Adrià, Juncà, Biel (Miquel, 82’), Arruebo (Bañuls, 35’), Iván (Isma, 69’), Pep, Jandro (Romero, 73’), Muñi, Resta i Ilyas.

ÀRBITRES: Jose Emilio Sánchez, assistit a les bandes per Francisco Rodríguez i David Ruíz.

TARGETES: Groga a Biel (Girona).

GOLS: 1-0 (Javi, 3’); 1-1 (Joel, 75’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa ocupa el tercer lloc de la taula.