Victòria emotiva!

04 Desembre 2015 Nicolás Arlanzón
A les penes, alegries com un gran triomf contra el Barça A les penes, alegries com un gran triomf contra el Barça Nicolás Arlanzón

El Juvenil A ha derrotat al Barcelona B per la mínima (1-0) en un partit marcat per l’emotivitat, ja que en tot moment s’ha mostrat un gran suport des de la grada al cos tècnic. Especialment a l’entrenador Óscar, qui ha acabat corejat.

Lliga Nacional · Jornada 13 · 03/12/15 · 20:30 hores

1 - 0 BARCELONA B

Els escapulats han sortit molt endollats al camp i amb moltes ganes d'endur-se els 3 punts per tal d'acabar amb la dinàmica arrossegada al llarg dels últims partits. Malgrat no comptar amb el domini de la pilota, l’Europa ha tingut ocasions que li haurien permès avançar-se en el marcador. Al minut 8, Prats ha fregat el gol amb una rematada de cap després d’una bona centrada d’un Arslane que s’ha entregat físicament en tot moment per la banda. El Barça ha anat millorant amb els pas de minuts i poc a poc s’ha anant fent l’amo del partit. Aquest fet ha suposat que provoquessin un gran número d’ocasions, encara que un estel·lar Jona les ha desbaratat amb estirades de tot tipus.

Una de les oportunitats més clares ha arribat per part dels visitants al minut 26, quan han pogut avançar-se en dos ocasions que han tingut de forma seguida. Per la seva part, l’Europa ho ha intentat tot per tal d’arribar a la porteria blaugrana, però en aquests 45 primers minuts no han estat capaços de crear gaire perill. Coneixedors de la importància de la victòria, ja fos per a millorar la situació en la classificació com per a dedicar-se-la al seu mister i als seus companys, els jugadors del Juvenil A s’han deixat la pell en la segona part. Des d’un primer moment han sortit molt actius, mostrant una gran contundència en totes i cada una de les línies, especialment al mig del camp. No obstant, el Barça ha estat de nou el que ha creat la primera ocasió amb una gran jugada d’equip que ha fet que Jona es lluís novament. Poc després, Arslane ho ha intentat amb un potent xut des del lateral, però el seu xut no ha tingut èxit.

La milloria en el joc dels escapulats s’ha fet notar amb el augment de les seves arribades i pocs minuts després, al 12 de la segona part, Xavi ha desfet l’empat aprofitant la seva velocitat en una jugada individual on ha deixat enrere a tota la defensa blaugrana. Sens dubte, ha estat un gol al contraatac de manual, creuant la bola davant el porter. L’alegria s’ha fet notar al Nou Sardenya i els jugadors s’han mostrat eufòrics, igual que tota la banqueta. Aquesta alegria s’ha vist també remarcada amb l’emoció del cos tècnic, que ha vist com els jugadors els agraïen el seu treball i esforç celebrant el gol amb ells.

Els darrers 30 minuts de partit s’han fet força llargs per als escapulats, que han vist com un superat Barça intentava buscar el gol de l’empat. No obstant, no s’han relaxat en cap moment i s’han mostrat molt intensos tan en atac com en defensa amb la finalitat de mantenir el resultat. Amb el pas dels minuts, la tensió augmentava al camp, ja que els blaugranes han tingut diverses ocasiones tant per empatar el partit com per a posar-se inclús pel davant. No obstant, han estat els escapulats els que han tingut la última ocasió amb un xut del golejador de la nit: Prats. Amb el xiulet final, l’emoció ha envaït el Nou Sardenya. Des de la grada s’han escoltat càntics en agraïment i suport a un Sanchís molt emocionat que no s’ha separat dels seus en cap moment.

L’afició no ha estat l’única en mostrar el seu suport, ja que els jugadors han anat un per un a abraçar-lo, al igual que han fet amb la resta d’un emocionat cos tècnic. Es demostra que la força d’un vestidor pot fer front a totes les adversitats vinguin d’on vinguin.

EUROPA: Jonatan, Chacón (Sergi, 75’), Vicente (Bautista, 47’), Eloi, Carlos, Juan Carlos, Arslane, Varona, Soto (Brandi, 54’), Prats i Heredia.

BARCELONA B: Sergi, Guillem, Óscar (Édgar, 81’), Jesús, Martí (Erick, 25’),Oriol, Jordi, Alejandro (Álex, 58’), Ricard (Werick, 58’), Ramón i Abel.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas, assistit per Xavier Moreno i Victor Ariño.

TARGETES: Grogues a Vicente, Prats, Carlos, Eloi, Bautista i Jonatan (Europa) i Oriol (Barcelona B).

GOLS: 1-0 (Prats, 57’).

Jornada 13 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil, ajornada en el seu dia original (22 de novembre) per disputa de compromisos internacionals del Barcelona i disputada ara entre setmana.

Suport de la graderia i els jugadors al cos tècnic escapulat.