Victòria soferta

Una imatge d'arxiu del partit de la primera volta Una imatge d'arxiu del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Triomf treballat i patit del Juvenil A de l'Europa al Municipal Germans Gonzalvo de Mollet per 1-2. Un triomf que permet mantenir la bona dinàmica de resultats d'aquest 2015, on el quadre gracienc presenta dels millors números d'entre tots els equips de la categoria. Marc Soto va ser l'autor dels dos gols escapulats.

Lliga · Jornada 23 · 01/03/15 (16:30 H) · Municipal Germans Gonzalvo · Crònica: Redacció

MOLLET 1 - EUROPA 2

El partit va començar amb minuts de mesura de forces per part de tots dos equips. El Mollet s'imposava els duels individuals per més agressivitat, impedint que els escapulats poguessin combinar amb exit. Tot i això, una precisa passada de Requena en profunditat a Guti el va deixar en un mà a mà amb el porter que no va poder resoldre amb èxit. Els locals no arribaven amb perill a la porteria de Pablo fins que en una falta executada defectuosament des del mig del camp la pilota va arribar a l'àrea i després de diversos rebots va acabar a peus de Jalal, qui va ajustar pilota al pal.

A manca de dos pel descans, Soto, el millor sobre el camp, va rematar una centrada entrant desde segona fila per establir l'empat. A la segona part l'Europa es va fer amo i senyor del partit i més després de l'expulsió del local Delgado. A partir d'aquest moment, amb els canvis efectuats, atac i gol. Lozano va tenir dues clares ocasions fins que a la tercera un xut seu va propiciar rebuig del porter q va aprofitar de nou Soto. Amb el marcador en contra i un jugador menys el Mollet va intentar portar perill a base d'estratègia a pilota aturada, però l'Europa es va defensar amb molt ordre.

La fitxa tècnica

MOLLET: Jonathan, Christian, Villanueva, Carles, Nil, José Carlos, José González, Alejandro, Jalal, David Gómez (Marcos, 55') i Albert.

EUROPA: Pablo, Ayllon, Miki, Royuela (Dani, 46'), Andrés, Álex, Requena (Jordan, 76'), Berrio (Ros, 33'), Guti, Prats (Lozano, 55') i Marc Soto.

ÀRBITRE: Joan Ponce Moreno (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Villanueva, Albert i Alejandro -dues i expulsió minut 47'- (Mollet) i a Ayllon, Jordan, Álex i Miki (Europa).

GOLS: 1-0 ( Jalal, 28'); 1-1 (Marc Soto, 43'); 1-2 (Marc Soto, 68').