Ball tirolès

08 Juliol 2021

L'Europa goleja i segueix en dinàmica positiva en competició europea.

L'Europa va passar per sobre del fins ara segon classificat de la 3 League North golejant-lo per 5-0 en un partit on el rival, l'SpVgg Wien Buckenberg, només va xutar un cop entre pals.

Els escapulats van sortir a per totes sabedors de la importància d'aconseguir un triomf amb una bona diferència de gols i tot i que als primers minuts no entrava la pilota, Mario va aconseguir un doblet a la primera part amb dues assistències de Forever, deixant el partit encaminat.

A la Segona part, el setge va seguir sent total i Mario va fer el seu hattrick particular. Alexitos, des de la banda esquerra, va aconseguir un doblet assistit per Forever -que va signar aixi un hattrick d'assistències- i Beltry.

Aquesta és una victòria molt important abans dels partits més exigents de la lliga.