Estrena immillorable a la nova categoria!

19 Abril 2022 Redacció

Històric debut de l'Europa a la Segona Divisió de la VFO amb una victòria soferta al Nou Sardenya virtual davant Oxygen Gaming (1-0).

Els escapulats van començar el partit a la defensiva, sabedors que no podien deixar espais a l'esquena o el rival els aprofitaria fàcilment. Oxygen Gaming va tenir un parell d'ocasions clares, però la defensa, formada per Brais, Danilotelli i Juli, es va encarregar d'evitar mals majors. També Yague, el porter europeista, en va parar alguna de clara. Els dos equips van enfilar els vestidors esperant una segona part de setge constant, però res més lluny de la realitat.

Els de Beltry van prendre el timó del matx a la segona part i així van arribar les millors ocasions. Amb un mig del camp que funcionava molt bé, amb Cristitos i Xavi, va ser aquest últim qui va filtrar una gran passada per sobre de la defensa per al capità, que de volea va gaudir de la millor ocasió del partit amb un xut a boca de canó que el porter rival va refusar amb molts problemes. Per sort, el rebot va afavorir Gambassi, carriler dels europeistes, per empènyer la pilota a la xarxa i fer l'únic gol del partit.

Amb 25 minuts al davant, l'Europa va fer un exercici defensiu magistral, des de Beltry fins a Yague, per deixar l'1-0 definitiu i tornar a sumar una victòria en la primera jornada de VFO, cosa que no s'aconseguia des del 2020.

Bons resultats també a XBOX i PS4!

En l'estrena de la Primera Divisió de la XBOX, els escapulats comandats per Fer, Nesta, Ibiza i companyia van sumar una treballada victòria davant Lynx 4k per 0-1. A PS4, els de Mimz van aconseguir guanyar 4-2 a la Lliga Regional de la competició.