Llauna oberta al segon temps

20 Setembre 2020 Redacció
Una imatge d'arxiu de Sepha, autora del 0-1 Una imatge d'arxiu de Sepha, autora del 0-1 Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Femení A del CE Europa s'ha imposat per 0-3 al Guinardó davant el Martinenc en un duel amb tots els gols a la segona meitat.

Amistós Pretemporada · 20/09/20 · 20 hores

MARTINENC
0 - 3 EUROPA

Els dos veïns de la Ronda Guinardó (Martinenc i Europa estan separats per 800 metres de mig a mig dels respectius camps) ha disputat un duel on l'Europa ha tingut la pilota al primer temps però sense claredat en l'arribada a gol. La pressió gracienca ha estat bona i en comptades ocasions el Martinenc podia fer mal en alguna transició i gràcies a la seva velocitat.

A la represa, Sepha Vercammen ha obert la llauna amb una centrada-xut que ha suposat el 0-1 al minut 61. Nou minuts més tard, la mateixa Sepha ha fet el 0-2 després d'aprofitar una bona combinació entre Ona i Farreras. Per a arrodonir el marcador, bona centrada de la pròpia Sepha per a que Anabel fes diana al marc del conjunt vermell.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Mimi, Zaira, Nany, Júlia, Cos, Abad, Laia, Andrea Porta, Clàudia, Laura i Valentina... Han completat la convocatòria: Ari, Moyano, Itziar, Pili Porta, Farreras, Anabel, Fusté, Rachelle, Ona i Sepha.