sponsors masc

Un Europa competitiu rep massa càstig contra l'Atlètic Balears

31 Agost 2024 Manel Añó
Un Europa competitiu rep massa càstig contra l'Atlètic Balears Manel Añó

Primer partit i primera derrota de la temporada contra un rival que és clar candidat a ascendir de categoria.

2RFEF Grup 3 J1 · Lliga · 31/8/2024 · 19 h. · Estadi Balear

ATLÈTIC BALEARS 3 - 1 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Mal inici de la primera meitat. L'Europa ha començat encaixant un gol al minut 3, després d'una jugada embolicada dins l'àrea que no han pogut rebutjar els nostres defensors, Plomer ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L'Europa, però, ha reaccionat bé al gol dels locals i ha intentat controlar la pilota. Així i tot, els nostres jugadors no han sigut capaços de generar perill per a Jagoba.

Escoruela ho ha intentat amb un xut llunyà que ha sortit molt desviat, i l'Atlètic Balears s'ha refugiat intentant trobar la seva ocasió al contraatac. No ha sigut fins al minut 17 que Julián Mahicas ha tingut la que, fins al moment, ha sigut l'ocasió més clara del partit per a l'Europa. Els locals han comès un error en la sortida de pilota i Mahicas s'ha quedat sol amb u contra u contra Jagoba. Però el seu xut ha sortit a l'esquerra de la porteria.

Minuts més tard ho ha tornat a intentar Escoruela, però Jagoba s'ha estirat a la perfecció per evitar el perill. Després d'una dura entrada al centre del camp, Noel ha vist la primera groga del partit al minut 34. Cap dels dos equips ha creat gaire perill i les ocasions clares han sigut poques durant els primers quaranta-cinc minuts. Però havia d'aparèixer Mahicas, a l'últim minut d'afegit, per rematar una pilota que s'havia quedat solta dins l'àrea després d'una falta lateral. El davanter ha marcat el primer gol de la 2024/2025 per marxar empatats al descans.

Calma els primers minuts de la segona meitat. Els locals han tingut la pilota, però l'Europa ha estat còmode després de l'empat. Al minut 54, Gilbert ha vist la targeta groga per protestar una falta en contra. Minuts després, l'ha substituït Manel. Poc a poc, l'Europa s'ha fet amb el control de la pilota i del partit. Al minut 62 ho ha intentat l'Atlètic Balears amb una falta lateral que ha buscat sorprendre Flere. El llançament ha sortit desviat al pal dret.

La balança s'ha anat decantant pels locals, que han començat a guanyar terreny a l'Europa a partir del minut 60. David Forniés ha entrat per George, i aquest mateix jugador ha sigut qui al minut 67 marcava el 2-1. Plomer ha fet una gran jugada per la banda esquerra, ha deixat la pilota enrere, i Forniés, amb qualitat, l'ha col·locat lluny de l'abast de Flere. Ha arribat la pausa d'hidratació, una pausa que l'Europa ha agraït després de quasi quinze minuts molt bons dels locals.

Tot i sortir decidits a capgirar la situació, als pocs minuts de la represa de la pausa, l'Atlètic Balears ha marcat el tercer gol culminant un contraatac rapidíssim. Toni Ramón ha augmentat l'avantatge amb un bon xut creuat. Al minut 81 ha buscat una reacció Alberto amb un doble canvi. Urbina i Buba entraven per Neeskens i Adnane. Flere ha evitat el quart amb una grandíssima intervenció al minut 84, evitant un gol cantat de Tovar després d'una rematada de cap. Els últims minuts l'Europa ha patit molt en defensa i l'Atlètic Balears ha aprofitat l'embranzida per tenir arribades i algunes oportunitats clares. Últims canvis donant entrada a Sicu i Marc Anglès per Escoruela i Noel al minut 88.

Instants després, Nuha ha perdonat el quart gol dels locals intentant driblar a Flere. El porter ha reaccionat bé i s'ha fet amb la pilota. L'Europa ha donat la sensació d'abaixar els braços els últims instants de partit, tret d'un xut tímid des de lluny d'Àlex Pla que ha aturat fàcilment Jagoba. El 3-1 ha certificat la primera derrota de la 2024/2025.

EUROPA: Flere, Neeskens (Urbina, 81'), Sgrò, Campeny, Escoruela (Sicu, 88'), Noel (Marc Anglès, 88'), Àlex Pla, Gilbert (Manel, 59'), Adnane (Buba, 81'), Mahicas, Pimentel.

XXXXX: Jagoba, J. Pol, Josep Jaume, Tovar, D. Plomer, Jaume Pascual, Juanra, George, Miguelito, Bover, Tafferstshofer.

ÀRBITRE: José Martínez Vilches, assistit per Adrián López Zornoza i Mariano Esteban López.

GOLS: 1-0 (Plomer), 1-1 (Mahicas), 2-1 (Forniés), 3-1 (Toni Ramón).