Bon joc sense el premi gros

21 Novembre 2021 Àngel Garreta
Jordi Cano ha tingut una excel·lent ocasió en aquesta rematada de cap Jordi Cano ha tingut una excel·lent ocasió en aquesta rematada de cap Fran Capell

L'Europa no ha pogut superar el Prat en duel jugat al Nou Sardenya (0-0) en un molt bon partit que ha anat de més a menys.

Lliga · Jornada 12 · 21/11/21 · 12 h. · Estadi Nou Sardenya · 1.250 espectadors

EUROPA 0 - 0 PRAT

El conjunt gracienc ha signat la millor primera part de la temporada però sense la fortuna del gol en el duel d'aquesta matinal a Gràcia. Un futbol alegre, ràpid i amb molts detalls de qualitat (fins a quatre sotanes que han despertat l'ovació del públic) no ha resultat suficient per derrotar un Prat millorat a la segona meitat i que ha pogut fer rebaixar la velocitat d'un Europa que s'ha quedat sense fluidesa al quart d'hora final.

Els primers instants de partit han semblat no tenir dominador clar, fins que l'Europa s'ha posat la granota de feina. Una de les millors ocasions del partit ha arribat al minut 14, quan Alfons Serra ha centrat a l'àrea i Jordi Cano, tot sol, ha rematat de cap a fora.

A partir d'aquell moment, domini clar de l'Europa, tenint la pilota i generant diverses accions d'atac on només ha faltat trobar la bona passada final. El públic ha gaudit com mai de parets, ràpids regats, sotanes, puntes de velocitat... uns minuts excel·lents que no han tingut el premi del gol. La mala notícia del primer temps, la lesió de Sergi Pastells al minut 27.

Passada la mitja hora, primera opció pels potablava amb una rematada creuada de Salvans que ha marxat per poc. Als tres minuts, rèplica local amb un córner pentinat enrere que ha pogut blocar bé Craviotto. La darrera pels graciencs, en el primer minut d'afegit, amb una rematada de cap d'Àlex Cano com a resposta a una falta lateral i que ha pogut refusar el porter visitant.

Els pratencs han sortit més decidits a la segona meitat i no han patit com al primer temps les arribades de l'Europa. A nivell ofensiu, l'equip visitant tampoc ha gaudit de clares opcions davant el marc defensat per Troya. Les pilotes penjades a l'àrea i les centrades diagonals, sobre qualsevol de les dues zones d'atac, han protagonitzat els següents minuts.

Arribats al darrer quart de partit, l'encontre ha baixat un parell de revolucions i el duel ha entrat en una fase de zona de ningú. Amb tot, David Jiménez ha centrat una falta lateral que el capità Cano no ha pogut connectar bé amb el cap. Com acostuma a passar a casa aquesta temporada, amb una afició fidel, nombrosa i entregada, ha arribat el 'moment Europa', quan gols, lateral i tribuna han fet posar la pell de gallina a més d'un animant l'equip.

L'Europa, però, no ha pogut aprofitar l'embranzida dels ànims de la graderia per a generar una nova ocasió clara de perill. Tot i un parell de pilotes penjades a l'àrea en els agònics darrers segons, res ha mogut el marcador inicial del matx i cada equip s'ha endut cap a casa un punt.

EUROPA: Troya, Sergi Pastells (Àlex Cano, 30'), Campeny, Uri, Jordi Cano (Nolla, 84'), David Jiménez, Albert Martí (Javi Solsona, 84'), Pau López, Castell, Coro i Alfons Serra (Marc Esteban, 65').

PRAT: Craviotto, Escoruela, Guzman, Padilla, Kuku (Xavi Civil, 64'), Pau Salvans (Yeray, 45'), Sidibe (Lucas, 64'), Pau, Rivas, Martos i Naranjo (Grasa, 86').

ÀRBITRE: Daniel David Baiges Dones (Aragón), assistit per Eduardo Mediavilla Pellicena i Mario Sánchez Sancho (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Jordi Cano i Coro (Europa) i Escoruela i Padilla (Prat).

GOLS: cap.

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guti, Prats i Vilamijtana (lesió) i Chava (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Alberto, Ricki Vidal i el porter Sergio / Pel Prat han restat a la banqueta: Héctor, Genís i el porter Gerard.

Partit disputat amb bon ambient i estones de sol.

Abans de l'inici del matx s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Pedro Giménez, soci que fins ara era president de la Comissió de Disciplina Social.