Empat sense gols en l'últim test de pretemporada

24 Agost 2024 Manel Añó
Empat sense gols en l'últim test de pretemporada Oriol Rosell

Empat a zero en l'últim test de pretemporada abans de començar la lliga la setmana vinent.

Pretemporada · Amistós · 23/08/2024 · 19h. · Nou Sardenya

EUROPA 0 - 0 BADALONA CF

bannercroniquesmasculi

El partit ha començat amb poc control i molta lluita. Segones jugades, duels, i pilotes dividides. L'Europa no ha estat còmode i tampoc ho ha estat el Badalona. Als minuts 7 i 8 han arribat les primeres ocasions, però no han sigut clares. Un xut d'Homet que ha sortit a l'esquerra de Flere, i la resposta de l'Europa amb Pime pràcticament replicant la jugada a l'àrea contrària.

Poc control, moltes pilotes llargues, i poca claredat. Al minut 13, Flere ha reaccionat amb una grandíssima doble acció per evitar el primer gol del Badalona després d'un contraatac de manual. Al minut 29, Noel ha salvat una ocasió sota pals després d'una falta lateral i una jugada complicada dins l'àrea, amb rebots i poca clarividència defensiva dels nostres.

A la pausa d'hidratació, l'Europa ha aprofitat per fer un doble canvi. Sergi i Buba han entrat per Carreón i Gilbert. Pime perdonava el nostre gol al minut 34. Després d'una gran jugada de Buba i d'Albert Martí, el davanter xutava massa fluix i Juanvi aturava fàcilment. Al minut 38, Buba ha vist la primera targeta groga del partit després d'arribar tard i fer una dura entrada per darrere. Just abans del descans, Albert Martí ha abandonat el partit lesionat amb unes molèsties als isquiotibials. Empat a 0 al descans.

Durant el descans, l'Europa feia entrar a Marc Fuster per substituir el lesionat Albert Martí. Els primers minuts escapulats han sigut bons. Hem controlat la pilota i hem tingut dues arribades que acabaven en córners i el perill sobrevolant la porteria del Badalona. Genís, dels visitants, ha vist la targeta groga després de tallar un contraatac de Pime. Yahir també l'ha vist minuts després tallant un altra contraatac, en aquest cas de Fuster. Buba ho ha provat al minut 58 amb un xut que ha sortit desviat al pal esquerre de Juanvi.

Neeskens ha vist la targeta groga al minut 61 després de fer una falta a la frontal de l'àrea i evitar més perill. El llançament ha anat molt centrat, i ha obligat a Flere a rebutjar-lo i enviar-lo a córner. Ha sigut al minut 65 quan el partit s'ha complicat. Dues targetes vermelles que han vist Pime i Estellés després d'una picabaralla. Els dos equips es quedaven en 10 jugadors. Els dos equips han aprofitat els minuts de pausa de l'expulsió per fer canvis i reorganitzar els sistemes.

Ha arribat l'última pausa d'hidratació del partit, sense control per part de cap dels dos equips, i amb Aday buscant la reacció amb Adnane, Àlex Cano, Sgrò i Marc Anglès, que entraven per Neeskens, Sicu, Sergi i Campeny. Així i tot, cap dels dos conjunts s'ha fet amb el control del partit i els últims minuts ho hi ha hagut ocasions clares. El partit ha acabat en 0-0 i amb un sabor agredolç de cara al debut a 2RFEF la setmana vinent.

EUROPA: Juan Flere, Neeskens, Campeny, Noel, Manel, Pimentel, Àlex Pla, Gilbert (Buba 30'), Albert Martí (Marc Fuster, 45'), Carreón (Sergi 30'), Sicu.

CF BADALONA: Márquez, Estellés, Fassani, Jaume Piñol, Larrosa, Juan Vicente, Bermúdez, Pereira, Genis Blasco, Daniel Homet, Yahir.