Els d'Aday s'estrenen al Nou Sardenya amb victòria

L'Europa ha mostrat serietat i compromís en el primer test de la pretemporada al Nou Sardenya.

Pretemporada · Partit amistós · 07/08/24 · 20:30 h. · Nou Sardenya

4 - 1 FE GRAMA

bannercroniquesmasculi

L'Europa ha dominat la primera part en tot moment. L'equip s'ha mostrat còmode amb la pilota i sòlid en defensa. El domini escapulat ha començat ben aviat, amb gran control de pilota i una bona pressió que ofegava la FE Grama i no la deixava sortir del seu camp. Així han sigut els primers minuts i quasi tota la primera meitat, on la Grama només ha tingut una aproximació de perill que ha acabat amb Juan Flere rebutjant a córner.

Sicu ha obert el marcador. El lateral esquerre ha intentat una centrada a l'àrea que s'ha anat enverinant fins que ha acabat al fons de la porteria. El conjunt gracienc ha continuat insistint i Noel ha trobat el premi amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha anat ajustat al pal dret de la porteria de la Grama. Era el 2-0 i l'equip no deixava de pressionar els visitants, que no han trobat la manera de sortir del seu camp.

Els d'Aday han mantingut la serietat en tot moment, i no han deixat espais darrere ni han deixat que la Grama surti fàcil de la zona de construcció.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera, havent substituït a tot l'equip al descans. Al minut 58 ha sigut Buba qui ha marcat el tercer gol del partit. L'equip gracienc ha dominat tot el partit, en tot moment, contra un equip de categoria inferior, però mostrant una serietat i un compromís molt alt per a ser la pretemporada. La Grama ha arribat dues vegades a zona de perill, però sense acabar les jugades i no concretar cap ocasió clara de gol.

L'Europa ha seguit pressionant, i al minut 73 ha arribat el quart gol local, obra de Julián Mahicas, que debutava avui i ho ha fet en gol. La FE Grama no ha pogut contenir en cap moment les arribades i la pressió del conjunt de Gràcia, i el perill per part dels visitants ha sigut mínim. L'Europa s'ha mostrat molt sòlid en defensa, i pràcticament no ha concedit cap xut a porta en la segona meitat.

Els últims minuts, l'equip ha pecat algunes estones de relaxació i la Grama ha trobat el seu moment. Al minut 83, Yousuf ha aprofitat una bona jugada individual d'Airan per rematar des de dins de l'àrea i posar el 4-1 al marcador. Els Eskapulats han fet acte de presència al Nou Sardenya i han animat l'equip tot i tractar-se d'un partit de pretemporada. S'ha arribat amb el 4-1 als darrers minuts, on l'Europa ha tret el peu de l'accelerador i ha volgut mantenir el resultat. La propera cita serà dissabte contra la Montañesa, també al Nou Sardenya.

EUROPA: Flere, Àlex Cano, Campeny, Noel, Jordi Cano, Pimentel, Pla, Gilbert, Cardelús, Sicu, Sgró. Al descans, han entrat Urbina, Villa, Neeskens, Manel, Carreón, Sergi, Adnane, Mahicas i Albert Martí.

FE GRAMA: Sergio, Palomeque, Canteras, Pau Rosales, Varona, Peris, Ivan Julian, Roger García, Álvaro, Jandro, Padillo.

GOLS: 1-0 (Sicu), 2-0 (Noel), 3-0 (Buba), 4-0 (Mahicas), 4-1 (Yousuf).

Primer partit de la temporada del conjunt d'Aday al Nou Sardenya.