Els fitxatges responen amb cinc gols contra la Montañesa

Gilbert a punt de xutar Gilbert a punt de xutar Àlex Martínez

L'Europa venç la Montañesa amb superioritat en el segon test al Nou Sardenya.

Pretemporada · Amistós · 10/08/2024 · 19:30 h. · Nou Sardenya

EUROPA 5 - 1 CF MONTAÑESA

bannercroniquesmasculi

L'Europa ha sortit molt fort els primers minuts. El domini ha sigut màxim i el control de la pilota ha sigut tota l'estona dels locals. La Montañesa intentava defensar en bloc baix, però els jugadors d'Aday han estat seriosos en tot moment i movent la pilota molt ràpidament, fent que els espais apareguessin i d'aquesta manera arribessin els primers gols. Tant el primer com el segon gol, han arribat en pilotes aturades, aprofitant les badades en defensa de la Montañesa. Gilbert primer, i després Neeskens, han castigat en dos minuts el conjunt visitant.

Tot i els dos gols d'avantatge, l'Europa no ha tret el peu de l'accelerador. La Montañesa no ha aconseguit crear perilll per a Pol Cordero fins al minut 23, on Kevin ha tingut un u contra u molt clar, però el nostre porter ha respost amb fermesa i ha evitat el gol. Abans de la pausa d'hidratació, Sicu ha tingut el tercer amb un xut de fora l'àrea que ha sortit fregant el travesser.

No ha sigut fins al minut 35 que Jordi Cano ha augmentat l'avantatge marcant el 3r gol del partit. La Montañesa semblava no poder reaccionar al gran domini escapulat, però al minut 43, just abans del descans, amb una jugada entrebancada a dins l'àrea que la nostra defensa no ha sabut rebutjar, Kevin ha posat la punta del peu per acurtar distàncies al marcador. S'arribava així al descans.

La segona meitat ha començat com la primera. Amb els canvis, les cames fresques han ajudat l'Europa a mantenir el ritme i seguir movent la pilota amb velocitat. El ritme de joc seguia sent alt i el Club gracienc en volia més. Pime ha perdonat el gol al minut 46, i després Mahica avisava uns minuts més tard amb un xut creuat. A la segona, no perdonava el davanter i marcava el quart al minut 66.

L'Europa no s'ha cansat i ha continuat, imparable. La Montañesa ja estava fora de combat i no ha pogut reaccionar a les etzibades europeistes. Mahicas ha buscat el segon i al minut 83 ha enviat una pilota al travesser amb un xut molt potent. Els últims minuts, Escoruela ha posat el Nou Sardenya dempeus amb un golàs olímpic que posava el definitiu 5-1 al marcador. Victòria implacable de l'Europa per continuar amb bon sabor de boca aquesta pretemporada.

EUROPA: Pol Cordero, Neeskens, Campeny, Noel, Jordi Cano, Pimentel, Alex Pla, Gilbert, Sergi, Sicu, Sgrò. A la mitja part han entrat Adnane, Carreón, Àlex Cano, Buba, Manel, Guillem i Urbina. Al minut 60, Albert, Mahicas i Escoruela.

RIVAL: Eric, Oscar, Joel, Piñol, Angel, Pedro, Kevin, Miguel, Iker, Hector i Gabaldon.

ÀRBITRE: Gerard Rius Riu, Manuel Campos Figal, Heaven Nuñez Ruiz.

GOLS: 1-0 (Gilbert), 2-0 (Neeskens), 3-0 (Jordi Cano), 3-1 (Kevin), 4-1 (Mahicas), 5-1 (Escoruela).