La celebració del 0 a 1 La celebració del 0 a 1 Oriol Rosell

L'Europa obté la primera victòria de la temporada en un camp complicat.

2RFEF Grup 3 · Jornada 3 · 15/9/2024 · 18 h. · Estadi Olímpic de Terrassa

TERRASSA 0 - 1 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Obtenir la primera victòria de la temporada a l'Estadi Olímpic de Terrassa no és tasca fàcil. Les primeres ocasions del partit han estat per al Terrassa. Al minut 16, Flere ha realitzat una aturada de gran mèrit davant d'un centre molt perillós dels locals. La primera ocasió de l'Europa ha arribat després d'aquesta aturada: Escoruela ha enviat una centrada magnífica a Pime, que ha definit per sobre de la porteria de Marcos. Un minut més tard, Pla ha tornat a disparar a porteria, però aquest cop la pilota ha sortit desviada.

Els minuts següents han estat disputats, i al minut 30, Marcos, que ha fet una gran actuació, ha aturat un remat de cap de Pime. Al minut 42, el Terrassa ha tingut l'última ocasió de la primera meitat amb un xut de Samu Casals.

Es diu que qui avisa no és traïdor, i això és precisament el que ha fet Jordi Cano. Al minut 52, no ha pogut rematar davant de la porteria una centrada de Pime, però deu minuts més tard Jordi Cano no ha perdonat. Sgrò (o Toni Sgross) ha realitzat una passada filtrada entre els centrals del Terrassa, que Jordi Cano ha recollit i rematat amb l'esquerra, aconseguint el 0-1 al marcador i complint la llei de l'ex: aquella llei que diu que sempre es marca contra els equips en què has jugat.

Després del gol, l'Europa ha reculat uns metres, però sense deixar de crear perill al Terrassa ni permetre que els locals generessin grans ocasions. Pime ha tingut un u contra u davant de Marcos, que ha salvat el porter dels vallesencs.

Justament quan el sol s'ha amagat a Terrassa, l'àrbitre ha xiulat el final del partit, oficialitzant la primera victòria de la temporada per a l'Europa. Gran feina de l'equip, que ha mostrat molta resiliència i caràcter per emportar-se els tres punts en un camp molt complicat.

TERRASSA: Marcos Pérez, Borja López, Gylermo Siereveld, Jordi Palacios, Victor Sanchis, Morales (Buenacasa, 67'), Casais, Jofre (Aday, 60'), Gallastegi (Van Den Heerik, 46'), Robert Simón (Oiko, 74'), Aythami (Diego, 74').

EUROPA: Flere, Cano, Campeny (Urbina, 81'), Neeskens (Mahicas, 46'), Sgrò, Escoruela, Pla (Sicu, 46'), Noel, Jordi Cano (Adnane, 68'), Gilbert, Pimentel (Manel, 88').

ÀRBITRE: Lluís Balle Reus (del comitè de les Illes Balears), assistit per Sergi Balle Reus i Adrián Corbelle Huelín (del mateix comitè).

TARGETES: Per part de l'Europa grogues a Flere, Noel, Mahicas i Cano. Per part del Terrassa groga a Van Den Heerik.

GOLS: 0-1 (Jordi Cano, 68').

Tercera jornada de lliga i el segon desplaçament de la temporada.