Sòlida victòria a semis i un derbi pel trofeu

03 Agost 2024 Manel Añó
La celebració del primer gol La celebració del primer gol Jordi Batuecas

L'Europa s'ha imposat al AE Prat a les semifinals del Torneig d'Històrics (2-0) i guanyem una plaça a la gran final, que serà contra el Sant Andreu.

Torneig Històrics · Fase de Grups · 03/08/24 · 20 h. · Estadi Municipal Guinardó

2 - 0 AE PRAT

bannercroniquesmasculi

El partit ha començat amb un clar domini de conjunt escapulat. Els primers deu minuts l'Europa s'ha fet fort amb la pilota i el Prat esperava al seu camp, esperant trobar l'ocasió de sortir al contraatac. Els de Gràcia no han fet cap pas enrere i no han deixat de pressionar l'AE Prat, que no ha traspassat el mig del camp en tota la primera meitat. Al minut 17, ha arribat el primer gol escapulat, després d'un gran servei de banda de Sicu, Albert García recollia la pilota a la banda esquerra i feia una gran jugada individual, conduint la pilota fins a arribar a l'interior de l'àrea i definir amb un xut creuat al segon pal. El davanter marcava així el seu segon gol al torneig.

L'àrbitre ha mostrat tres targetes grogues a la primera part per al Club gracienc. Victor Ibar, Jordi Cano i Marc Anglès rebien l'amonestació en tres accions diferents que Marcos Fernández ha interpretat que eren mereixedores de targeta.

Llevat d'un xut d'Adnane, amb una gran aturada de Pablo que l'enviava a córner, un xut tímid de Julen i una molt bona acció de Jordi Cano que el mateix Pablo ha salvat amb una gran aturada, l'Europa no ha disposat de clares ocasions, però el control del partit ha sigut absolut per part dels d'Aday durant els primers 45 minuts. Amb aquest marcador i quasi sense aparicions de Pol Cordero, s'ha arribat al descans.

L'Europa ha canviat a tots els jugadors de camp. L'únic que repetia a la segona meitat era Pol sota pals. Entraven així deu jugadors de refresc per afrontar la segona part de la semifinal. Els primers deu minuts de la represa han continuat amb el mateix guió que la primera meitat. L'Europa ha dominat amb una pressió asfixiant que no permetia al Prat sortir de la seva meitat del camp. Ha sigut així com ha arribat el gol de Manel Lozano. Després d'un error en la sortida de pilota per part de la defensa del Prat, Manel robava l'esfèric a la frontal de l'àrea i es plantava sol davant del porter, definint amb total tranquil·litat i col·locant el 2-0 en el marcador. El domini de l'Europa continuava encara més amb el segon gol escapulat. El Prat veia la seva primera targeta groga de partit per una acció lletja sense pilota d'Ashot, que empenyia Campeny.

Després d'alguns canvis i de la pausa d'hidratació, el Prat ha intentat reaccionar i els primers minuts després de refrescar-se han mostrat gran intensitat, trepitjant l'àrea escapulada per primera vegada en tot el partit. Així i tot, l'equip entrenat per Miguel Motoso no ha aconseguit crear perill per a la porteria de Pol Cordero. Buba aconseguia trencar la sensació de perill amb un u contra u amb Pablo, que rebutjava amb el peu dret. No ha sigut fins al minut 77 que el Prat ha xutat per primera vegada, però el xut llunyà de Miguel Fernández ha sortit per sobre de la porteria.

Entràvem als deu minuts finals amb clar domini de l'Europa. Pime, que ha estat molt actiu durant la segona part del partit, ha tingut dues ocasions clares per a marcar el 3r gol del partit, però els seus xuts o han estat blocats pel porter o han sortit fregant el pal de la porteria. A falta de cinc minuts per al final del partit, el Prat tenia la seva primera clara ocasió de gol amb una rematada de Gustavo que ha sortit fregant el travesser. L'Europa ha acabat vencent l'AE Prat, mantenint la porteria a zero, i aconseguint el pas a la final del Torneig d'Històrics.

EUROPA: Pol Cordero, Sicu Camara (Dani, 45'), Marcel Sgrò (Villa, 45'), Victor Ibar (Campeny, 45'), Gerard Urbina (Manel Lozano, 45'), Guillem Cardelús (Carreón, 45'), Marc Anglès (Sergi, 45'), Adnane (Alex Pla, 45'), Jordi Cano (Buba, 45'), Julen Vilarrasa (Sergi, 45'), Albert García (Pimentel, 45').

AE PRAT: Pablo, Coro, Héctor, Joel Bona, Dani Molina, Ashot, Sarsa, Álex Sánchez, Javi García, Lamelas i Iván Torres.

ÀRBITRE: Marcos Fernández Quintero, assistit en bandes per Garcia Sánchez i Sánchez Egea.

GOLS: 1-0 (Albert García), 2-0 (Manel Lozano).