Derrota de l'Europa, que es queda a les portes d'un merescut empat a Paterna.

2RFEF Grup3 · Jornada 5 · 29/09/2024 · 19 h. · Paterna

VALENCIA MESTALLA 2 - 1 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Des del primer moment, l'Europa ha sortit al terreny de joc decidit a buscar els tres punts. Ja al minut 1, l'equip ha disposat de tres córners consecutius per avançar-se en el marcador, però cap d'ells ha estat efectiu. Durant aquests primers minuts, l'Europa ha dominat el joc, mantenint la possessió de la pilota i recuperant-la en zones perilloses gràcies a una pressió intensa. Tot i això, no ha pogut transformar aquestes bones sensacions en ocasions clares de gol.

Al minut 13 i al 15, Neeskens i Urbina han vist la targeta groga, fet que ha condicionat la pressió alta que l'Europa estava aplicant amb èxit fins aleshores. Tant l'Europa com el València han arribat a l'àrea rival, però els porters no han hagut d'intervenir de manera decisiva, ja que les jugades no comportaven un perill real.

A la segona part, el panorama ha canviat. El València ha sortit amb la mateixa empenta que havia mostrat l'Europa al principi del partit, però han estat més resolutius. Al minut 49, Alemañ ha transformat un penal provocat per ell mateix, a causa d'una falta clara de Sicu dins l'àrea. Només quatre minuts després, Madrigal ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per fer el 2 a 0, un marcador que, en aquell moment, semblava inassolible per a l'Europa.

Tot i això, l'Europa ha sabut reaccionar i ha volcat el joc a l'àrea del València. Pimentel ha tingut tres ocasions clares en els últims minuts. Primer, Abril ha fet una aturada espectacular que ha impedit un gol que gairebé celebraven els cinquanta aficionats desplaçats de l'Europa. Després, una rematada de cap dins l'àrea petita ha sortit fregant el pal. Finalment, Pimentel ha aconseguit marcar el tant esperat gol amb una voleia d'una pilota morta dins l'àrea. Malauradament, el gol ha arribat tard, al minut 87, i malgrat els set minuts d'afegit, l'equip gracienc no ha pogut empatar el partit.

Així, l'Europa allarga la maledicció de no haver guanyat mai el filial del València, amb un balanç de cinc derrotes i un empat en sis partits.

VALÈNCIA MESTALLA: Abril, Diego, Serra, Córdoba, Javi Navarro, Alemañ, Tejón, Rubo, Álex Cerdá, Madrigal, Otorbi.

EUROPA: .Flere, Urbina (Pla, 46'), Neeskens, Campeny, Noel, Pime, Gilbert (Jordi Cano, 46'), Adnane (Buba, 72'), Mahicas, Sgrò i Sicu (Manel, 85').

ÀRBITRE: Fulgencio Madrid Martínez (del col·legi murcià), assistit per José Luís Martínez Guerrero i Juan José Conesa Angosto (del mateix col·legi)

TARGETES: Grogues a Neeskens, Urbina, Pla, Campeny i Manel per part de l'Europa i grogues a Madrigal i Arroyo per part del València

GOLS: 1-0 (Alemañ, 49'); 2-0 (Madrigal, 53'); 2-1 (Pime, 87').