RemeiSolfincISL

Dura topada

03 Octubre 2021 Àngel Garreta
El Cerdanyola li ha guanyat la partida a l'Europa El Cerdanyola li ha guanyat la partida a l'Europa Àngel Garreta

Un clar i contundent 4-1 a Cerdanyola ha rebut un Europa que, per primer cop, no ha semblat l'equip intens de les anteriors jornades.

Lliga · Jornada 5 · 03/10/21 · 18 h. · Mpal. Fontetes · 400 espectadors

CERDANYOLA 4 - 1 EUROPA

bannercroniquesfemeni

En cada temporada de futbol hi ha partits per passar pàgina i a l'Europa li ha tocat viure avui el primer d'ells des de l'estrena de la Segona RFEF. Si fins ara l'equip havia lluitat, competit i treballat els quatre anteriors partits com per sumar qualsevol resultat (i fins i tot més punts dels obtinguts) demostrant un alt nivell, aquesta tarda a Cerdanyola ha estat l'excepció -que esperem que confirmi la regla- que caldrà revisar, estudiar, aprendre i oblidar.

Des de l'inici de l'encontre, el Cerdanyola ha dut la iniciativa d'un partit treballat pels locals i que li ha sortit rodó en tots els aspectes del joc al conjunt verd. Servetti ha posat a prova Sergio al minut 3, refusant de punys el porter gracienc. Posteriorment, Serramitja ha rematat desviat de cap.

L'Europa, a l'àrea rival, ha semblat estirar-se una mica més passat el quart d'hora, però sense arribades. Amb ràpides transicions, sense pràcticament passar el joc del partit pel mig del camp, el Cerdanyola ha esmolat les eines de les seves armes i ha donat el primer cop al minut 26. L'Europa ha reclamat una planxa dins l'àrea per part del conjunt local, però, sigui o no, la pilota ha acabat per no refusar-se de forma contundent i, després de dos tocs i un rebot, ha caigut a peus de Dani Martí, qui ha fet l'1-0.

Sense temps per a reaccionar, gol de l'ex: Elhadji, saltant de cap al segon pal, ha fet el 2-0 a la mitja hora de joc. A partir d'aquest moment, quart d'hora final amb el camí fent pujada per a l'Europa, que ha vist com Servetti feia el 3-0 als 35 minuts i com el descans del partit era el millor que li podia passar al conjunt gracienc, més encara quan al minut 37 un xut rebotat ha acabat picant al travesser. L'Europa havia de reordenar equip i idees a la mitja part i el xiulet de l'àrbitre ha indicat el camí de vestidors.

A la represa i durant el primer quart d'hora, el matx no ha tingut gaires accions destacades. Els locals estaven còmodes amb el 3-0 i a l'Europa li seguia costant trobar espais... fins que una pilota penjada per Sergi Pastells en diagonal al segon pal l'ha controlat un Àlex Cano incorporat a l'atac. Control i xut pel capità per establiar el 3-1 que donava esperances de reacció.

El Cerdanyola, però, ha reaccionat ràpid i als sis minuts, aprofitant que l'Europa estava bolcat a l'atac, ha executat una ràpida contra on Aschlew ha arribat a la frontal, ha engaltat una canonada i, tot i tocar Sergio amb els dits, ha acabat la pilota dins la xarxa. El 4-1 ja ha deixat 'KO' l'Europa i sense capacitat de reacció.

Les úniques ocasions al tram final, una arribada al vèrtex de l'àrea petita on el porter Becerra li ha guanyat la partida a Javi Solsona i un xut del capità Cano al lateral de la xarxa quan ja corria el minut 93 de partit.

CERDANYOLA: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Kilian, Rubén, Elhadji (Pitu Plazuelo, 68'), Servetti (Albert Ruiz, 79'), Serramitja (Aliaga, 79'), Aschlew (Cande, 85'), Varese i Nils (Kevin, 68').

EUROPA: Sergio, Sergi Pastells, Àlex Cano, Jordi Cano (Ricki Vidal, 67'), Alberto (Campeny, 45'), David Jiménez, Marc Esteban (Uri, 45'), Pau López (Prats, 45'), Castell, Nolla i Alfons Serra (Javi Solsona, 45').

ÀRBITRE: Miguel Domato Pedreira (Balear), assistit per Víctor Manuel Morey García i Rafael Moll Alabarces (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Nils (Cerdanyola) i a Jordi Cano i David Jiménez (Europa).

GOLS: 1-0 (Dani Martí, 26'); 2-0 (Elhadji, 30'); 3-0 (Servetti, 35'); 3-1 (Àlex Cano, 66'); 4-1 (Aschalew, 72').

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guti (lesió), Albert Martí (malaltia) i Chava i Vilamitjana (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Coro i el porter Troya  / Pel Cerdanyola han restat a la banqueta: R Pinto i el porter Lázaro.

Temperatura agradable i cel tapat però sense pluja.

El 4-1 és la golejada més àmplia encaixada mai en les vistes a Cerdanyola.