Eivissa té el seu puntet!

17 Octubre 2021 Àngel Garreta
L'Europa celebra l'empat aconseguit al descompte L'Europa celebra l'empat aconseguit al descompte Àngel Garreta

L'Europa suma un punt en el descompte després de remuntar un resultat defavorable davant la Peña Deportiva a Eivissa (2-2).

Lliga · Jornada 7 · 17/10/21 · 12 h. · Mpal. Santa Eulària des Riu · 250 espectadors

PEÑA DEPORTIVA 2 - 2 EUROPA

L'Europa salva un punt de manera èpica davant la Peña Deportiva, segon classificat del Grup 3 de Segona RFEF. Els graciencs han començat encaixant dos gols, però en una gran segona part i un final de partit molt intens l'equip salva un punt que haurà de fer bo el proper cap de setmana a casa davant l'Ejea.

Ha sortit ben posicionat l'Europa al camp en un duel igualat on les defenses de tots dos equips han deixat pocs espais. Els graciencs han gaudit de les dues primeres ocasions del matx, una de Jordi Cano des de la frontal, que ha blocat Iñaki ben col·locat i un altre de Javi Solsona de cap com a rematada d'una falta lateral fora de porteria.

Tot i el bon inici escapulat, la Peña Deportiva ha assestat dos cops letals. Al minut 17 una ràpida combinació pel mig de l'àrea ha acabat deixant sol Torras, qui no ha perdonat i minuts després un córner al primer pal que ha estat perllongat al segon ha deixat Roberto sol per rematar al fons de la xarxa. David Jiménez ha respost amb una arribada forçada a una pilota dividida amb Iker i, tot i posar la punta de la bota, el cuir ha anat fora.

Els eivissencs han pressionat de valent la sortida de pilota dels graciencs, que han tingut dues accions seguides per banda sense poder definir que han semblat esperonar l'equip. Chinchilla s'ha encarregat de tallar el vol de l'Europa amb un mà a mà davant Sergio on ha perdonat el tercer. Els escapulats han acabat la primera meitat a l'àrea d'Iker, tot i que no han tingut ocasions clares per retallar distàncies.

L'Europa ha sortit amb més control de pilota a la segona meitat i aquesta passa endavant ha coincidit amb una Peña que s'ha replegat per jugar al contraatac. De fet, Torras ha gaudit d'una bona oportunitat després de rebre de Badal, però no ha estat encertat.

Els escapulats han gaudit d'una gran ocasió quan Albert Martí ha cedit a David Jiménez qui, a l'àrea gran, ha xutat alt. A partir d'aleshores l'encontre ha entrat en una fase d'estabilització amb els dos equips provant de generar perill, però sense cap ocasió clara per fer mal el rival.

A vuit minuts pel final, quan el partit semblava decidit, l'àrbitre ha xiulat penal favorable a l'Europa per mans dins l'àrea en una centrada de Jordi Cano, qui ha transformat per posar el 2-1. El gol ha esperonat els graciencs, que s'han llençat a l'atac aconseguint un èpic empat al temps de descompte quan Jordi Cano ha entrat a l'àrea per banda, ha centrat a l'àrea petita i Alfons Serra, entrant amb tot, l'ha enviat endins per rescatar un punt cap a Gràcia.

PEÑA DEPORTIVA: Iñaki, Cruz, Cámara, Roberto, Ton, Cristeto (Pau, 74'), Max (Nacho, 56'), Chinchilla, Badal, Costa i Torras (Lalo, 85').

EUROPA: Sergio, Àlex Cano, Campeny (Sergi Pastells, 45'), Uri (Pau López, 45'), Jordi Cano, Javi Solsona (Alfons Serra, 45'), Prats (Albert Martí, 45'), David Jiménez, Castell, Coro i Nolla (Marc Esteban, 79').

ÀRBITRE: Jerónimo Montes García-Navas (Madrid), assistit per Cristian Ibáñez Guitiérrez i Víctor Parra González (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Badal i Cristeto (Peña Deportiva).

GOLS: 1-0 (Torras, 17'); 2-0 (Roberto, 22'); 2-1 (Jordi Cano -p-, 83'); 2-2 (Alfons Serra, 92').

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guti i Vilamitjana (lesió) i Chava i Ricki Vidal (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Alberto i el porter Troya  / Per la Peña Deportiva han restat a la banqueta: Víctor Calarge, Marcos, Mikel i el porter Seral.

Duel disputat amb bona temperatura i estones de molt fina pluja.

L'Europa ha sortit a jugar amb un braçal que commemora el proper Dia Internacional del Càncer de mama el 19 d'octubre.