Empat de comiat

12 Maig 2018 Àngel Garreta
La temporada, finalitzada La temporada, finalitzada

Partit intrascendent i de baix ritme entre Vilassar de Mar i Europa (2-2) per donar per tancada la lliga regular del grup V de Tercera Divisió.

Lliga · Jornada 38 · 12/05/18 · 20 hores · Mpal. Xevi Ramon · 100 espectadors

VILASSAR DE MAR
2 - 2 EUROPA

Res en joc, poca motivació, però ocasions i quatre gols en un matx on el cuer ha abandonat la categoria sense perdre i on l'Europa, que ha ensopegat dues vegades aquesta temporada amb el Vilassar de Mar, s'ha salvat en els darrers instants de firmar una derrota com a signe final del curs.

El duel s'ha iniciat amb un lleuger domini de l'Europa, insistint tímidament per les bandes. La primera ocasió amb intenció, però, no ha arribat fins al quart d'hora, amb una mitja volta del local Soufiane que ha marxat fregant la creueta. Al minut 28, el porter Tomás ha evitat la diana de Borges en una rematada del central del Vilassar a la sortida d'un córner.

Passada la mitja hora i en la primera arribada clara de l'Europa, s'ha obert el marcador. Centrada d'Ángel De la Torre i impecable rematada al segon pal de David Jiménez, tal com li ha caigut la pilota i sense deixar-la botar, etzibant un cacau que el porter Danko no ha tingut ni temps per veure entrar pel mig de la seva porteria.

Abans del descans, però, el Vilassar de Mar ha empatat en una jugada on ha trobat espai entre línies pel mig de la defensa, deixant tot sol Soufiane davant el porter Tomás. El punta i capità de l'equip blanc-i-vermell no ha perdonat, posant les taules a l'electrònic.

Només començar la segona meitat, diana del Vilassar en una contra finalitzada per Èric Jiménez amb un xut creuat al segon pal, rematant des de dins de l'àrea. El marcador s'ha posat en contra d'un Europa que s'ha topat amb un Vilassar molt motivat per buscar tot just la quarta victòria de tota la temporada i que a tocar ha estat de fer-ne el 50% d'aquestes contra l'Europa, una en cada volta.

De fet, els locals han perdonat en més d'una ocasió el tercer, ja sigui per error propi o per encert d'un Tomás que ha tingut intervencions destacades. Al final, David Jiménez, golejador avui per partida doble, ha salvat els mobles. Al minut 88 li ha caigut una pilota que, després del control, la defensa local no ha sabut refusar. En el segon intent de l'extrem europeista, aquest ha connectat un xut que, després de rebotar en el seu marcador, ha despistat el porter Danko, entrant la pilota plorant al fons de la xarxa. No hi ha hagut temps per a res més.

VILASSAR DE MAR: Danko, Marc Molina (Seku, 86'), Oumar, Borges, Pep, Ivan, Soufiane (Arnau, 76'), Nando, Èric Jiménez, Fran i Ali (Ricky, 55').

EUROPA: Tomás, Damià (Ferran Esteve, 82'), Ruben, Guillen, Josa (Varona, 62'), Uri, Raillo, Alberto, Ángel De la Torre (Alieu, 82'), Prat i David Jiménez.

ÀRBITRE: Oriol Jarit Mesa (Girona), assistit per Josep Faig Pijuan i Marc Boada Barcelona (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ivan i Èric Jiménez (Vilassar de Mar).

GOLS: 0-1 (David Jiménez, 32'); 1-1 (Soufiane, 40'); 2-1 (Èric Jiménez, 48'); 2-2 (David Jiménez, 88').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Fer, Cano, Tena i Gálvez (lesió), Aimar i Pluvins (sanció) i Alejo (motius personals).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: el porter Arnau / Pel Vilassar de Mar han restat a la banqueta: Joel i el porter Pau.

Partit disputat amb cel molt tapat i 15 minuts de pluja al tram final de la primera part.

Partit avançat a dissabte a petició del conjunt local i autoritzat per la Federació Catalana de Futbol, malgrat ser jornada d'horari unificat, pel fet que cap dels dos equips té res en joc ni incidirà en la classificació final de cap tercer equip de la categoria. El defensa Alberto ha jugat el seu partit 235 de lliga i play-off amb l'Europa, igualant amb Delmàs al 6è lloc del rànquing històric.