RemeiSolfincISL

Empat i tensió final

14 Març 2024 Àngel Garreta
Duel elèctric a l'estadi Duel elèctric a l'estadi Àngel Garreta

L'Europa va sumar un punt contra el Valencia Mestalla al Nou Sardenya (3-3) en el duel que tenia pendent i que es va ajornar el passat 25 de febrer.

Lliga · Jornada 24 · 13/03/24 · 20:30 h. · Estadi Nou Sardenya · 1.260 espectadors

3 - 3 VALENCIA MESTALLA

bannercroniquesmasculi

El Nou Sardenya va acollir ahir dimecres el duel que faltava per posar al dia la classificació de Segona RFEF. L'Europa va sumar el segon empat de la temporada a casa davant un Valencia Mestalla que va resorgir quan ho tenia tot més perdut. Els graciencs van reclamar un penal i un fora de joc inexistent quan Adri Gené encarava tot sol el porter visitant. Àlex Pla va ser expulsat, a la banqueta, en temps afegit.

Els inicis a l'estadi gracienc acostumen a ser bojos i ahir no va ser una excepció, si bé en aquesta ocasió l'equip que es va avançar al marcador no era el local, sinó el visitant. Joselu, sortejant dos rivals i picant per sobre la mitja sortida de Pau Torres, va fer el 0-1 al minut 3.

Ràpida reacció dels europeistes dos minuts més tard amb un xutàs d'Àlex Pla que va deixar l'encontre com al principi: igualat. A partir d'aqui l'Europa es va fer amb el domini del joc i les arribades, trobant premi al minut 34 quan Eslava, molt murri, li va prendre la cartera al central i, sol davant el porter, va ajustar la pilota al pal esquerre per fer el 2-1, resultat amb què es va arribar al descans.

L'Europa semblava posar terra de per mig amb el 3-1 a la represa, passat el quart d'hora llarg de la segona meitat. Una pilota lluitada per Eslava dins l'àrea va acabar amb el cuir a peus del jugador a l'àrea petita i el '7' gracienc que no va perdonar. Per la seva banda, el Valencia Mestalla, després del gol inicial del matx, no havia gaudit d'arribades de perill i el duel semblava aparentment destinat a un nou triomf de l'Europa com a local. No obstant, una acció entre línies dins l'àrea amb xut potent final de Frith, va suposar el 3-2 al minut 78 i una forta empenta d'esperança pels valencianistes.

Els visitants van acabar traient botí de Gràcia en una jugada embolicada dins l'àrea al minut 88 on, després d'un parell d'intents, ningú va encertar a refusar i que González, mig a plaer, va convertir en el 3-3 definitiu. Pel camí, la segona meitat va tenir polèmica en un mà a mà d'Adri Gené amb el porter on l'assistent va assenyalar fora de joc i una caiguda de Servetti dins l'àrea gran, al tram final, que podria haver suposat penal per decidir el matx. Per acabar-ho d'adobar, al minut 96 Àlex Pla va veure la vermella directa ja a la banqueta.

EUROPA: Pau Torres, Mario (Iván Bravo, 71'), Campeny, Eslava, Servetti, Aliaga (Manel, 62'), Àlex Pla (Adri Gené, 71'), Pau López, Castell, Bermu (Vilamitjana, 62' i aquest per Bezis, 92') i Borikó.

VALENCIA MESTALLA: Nil Ruiz, Alemán (Santana, 45'), Diego, Serra, Muñoz, Javi Navarro (Martín Tejón, 45'), Moreno, Borja, Joselu, Aznar (Mario, 67' i aquest per Frith, 75') i Córdoba (González, 57').

ÀRBITRE: Óliver Lázaro Martínez (La Rioja), assistit per Erik Morro Torres i Roberto Jiménez Olano (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Pau Torres, Mario, Bermu, Borikó i el tècnic Ramon Gatell (Europa) i a Nil Ruiz, Muñoz, Javi Navarro, Joselu i Córdoba (Valencia Mestalla). Vermella directa a Àlex Pla a la banqueta -minut 92- (Europa).

GOLS: 0-1 (Joselu, 3'); 1-1 (Àlex Pla, 5'); 2-1 (Eslava, 34'); 3-1 (Eslava, 66'); 3-2 (Frith, 78'); 3-3 (González, 88').

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han causat baixa de la convocatòria: Sergi Pastells, Adnane, Noel, Vales i Cano (baixes mèdiques) i Álvaro (baixa esportiva).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Michael i el porter Joel Ruiz. / Pel Valencia Mestalla han restat sense jugar: Alós i el porter Vassi.

Partit disputat sota una relativa agradable temperatura.

Partit corresponent a la jornada número 24 i que s'havia de jugar el 25/02/24 però es va ajornar per un incendi mortal declarat en un edifici de València el divendres anterior.