RemeiSolfincISL

Hem vingut a quedar-nos!

13 Novembre 2021 Àngel Garreta
Ricki Vidal celebra el gol de la victòria Ricki Vidal celebra el gol de la victòria Àngel Garreta

L'Europa fa saltar la banca i guanyar el Numancia a Los Pajaritos (1-2) en una matinal estelar dels graciencs

Lliga · Jornada 11 · 14/11/21 · 12 h. · Nuevo Estadio Los Pajaritos · 1.560 espectadors

NUMANCIA 1 - 2 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Hi ha partits que passen a la història i es queden per sempre dins la retina i la memòria dels europeistes. Aquest serà sens dubte un d'ells. En un matí estel·lar, l'Europa ha signat un partit gegant per encarrilar dues victòries seguides a la lliga i fer esclatar pels aires tots els pronòstics: ningú havia puntuat en aquesta lliga a Los Pajaritos... Fins que ha arribat l'Europa!

Ha sortit decidit l'Europa, buscant no permetre que el Numancia fes una pressió alta en els minuts inicials. La primera ocasió del matx, per a l'Europa: una rematada de cap de Sergi Pastells a centrada de David Jiménez al minut 7.

El mateix David Jiménez ha fet volar el porter local tres minuts després en el xut d'una falta. Al minut 22, l'àrbitre ha anul·lat a Agüero un gol per estar en clar fora de joc. Cotán ha tingut la millor dels sorians al minut 34 amb un xut forçat a la base del pal. Poc després, Troya ha resultat providencial traient una mà a terra com a resposta a un xut de Jordi Tur.

Quan semblava que la primera meitat acabaria sense gols, ha arribat el primer per a L'Europa. Córner a favor entrant en els primers segons de l'afegit que ha executat David Jiménez amb una rosca que no ha tocat ningú i s'ha colat neta al segon pal. Golàs olímpic per dur l'Europa amb avantatge al descans!

El Numancia ha sortit decidit a tenir la pilota mentre l'Europa ha esperat opcions a la contra. No obstant això, al cap de dotze minuts de la represa, un fort xut creuat de Jordi Tur s'ha colat ras, enganxat a la base del segon pal de la porteria escapulada.

Com acostuma a passar en aquestes circumstàncies, l'equip que iguala el marcador es creix i l'Europa ha patit deu minuts de pressió al seu camp. Al minut 68, el local Jaume Pol, en un intent de refús, gairebé es fa gol en pròpia porta. Aquesta acció ha esperonat els graciencs per minimitzar el domini sorià.

Al minut 81 Jordi Cano ha tingut una ocasió excel·lent per posar per endavant l'Europa, però el seu xut l'ha salvat el porter en una gran intervenció. L'esclat de la nombrosa i sonora afició gracienca ha arribat al minut 86 quan Ricki Vidal, de cap, ha rematat al fons de la xarxa una falta lateral. Fins al final, tot i els sis minuts d'afegit, l'Europa ha guardat bé el botí per acabar signant un dia pel record.

NUMANCIA: Isma Gil, Sergio Martínez (Pablo Muñoz, 78'), Álex Cortijo, Adri Crespo, Jaume Pol, Cotán, Jordi Tur, Diego Suárez (De Frutos, 78'), Tamayo, Ballarín (Agus Alonso, 50') i Agüero (Juampa, 72').

EUROPA: David Troya, Sergi Pastells (Àlex Cano, 89'), Guti, Campeny, Uri (Marc Esteban, 63'), Jordi Cano (Alberto, 89'), David Jiménez (Ricki Vidal, 76'), Albert Martí (Javi Solsona, 63'), Pau López, Castell i Alfons Serra.

ÀRBITRE: Roberto Jiménez Olano (La Rioja, assistit per Ivan Vélez Castelar i Óliver Lázaro Martínez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Adri Crespo i Cotán (Numancia) i a David Jiménez, Marc Esteban i Guti (Europa).

GOLS: 0-1 (David Jiménez, 46'); 1-1 (Jordi Tur, 57'); 1-2 (Ricki Vidal, 84').

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats i Vilamijtana (lesió) i Chava i Coro (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Nolla i el porter Sergio / Pel Numancia han restat a la banqueta: Borja Vicent, David Sanz i el porter Toni Varea.

Partit disputat a ple sol i bona temperatura.

Segon triomf consecutiu i segon com a visitant. El partit ha començat amb 30 minuts de retard per un problema informàtic amb la declaració Covid-19 de l'Europa. Uns 200 socis i aficionats de l'Europa desplaçats a Los Pajaritos en el desplaçament més massiu a domicili de les darreres dècades, mobilitzats en cotxes particulars i en 2 autocars de penyes amb el suport del club.