Intensitat sense premi

14 Octubre 2018 Àngel Garreta
Sense gols al Municipal del carrer Girona Sense gols al Municipal del carrer Girona Àngel Garreta

Europa i Granollers han protagonitzat un partit ple de ritme i pressió però sense treure profit de les respectives ocasions de cara a gol (0-0).

Lliga · Jornada 10 · 14/10/18 · 12 hores · Municipal Granollers · 250 espectadors

GRANOLLERS
0 - 0 EUROPA

L'aigua que amenaçava el partit no ha fet acte de presència durant el matx, però si tota la hora i mitja prèvia, provocant algun toll que s'ha mantingut constant tot l'encontre. Sobre el verd, dos equips intensos però a estones precipitats i que no han sabut decidir bé les seves opcions en els darrers quinze metres de camp.

Inici un xic més ofensiu per part de l'Europa, qui ha gaudit del primer intent als vuit minuts en una centrada de German a la qual Martínez no ha arribat per poc amb la punta de la bota i lliscant per terra. Els dos equips han protagonitzat marcatges intensos i deixant poc espai al darrere.

Al minut 33 l'exporter europeista Sergio ha resultat providencial en una jugada que semblava no tenir perill. Un refús del seu defensa ha rebotat en el cos de Martínez, qui s'ha fet amb el cuir gairebé de forma involuntària i, entrant en diagonal i sense gaire angle, ha protagonitzat un cara a cara amb Sergio. El porter del Granollers ha refusat a córner amb el cos.

Tres minuts després, xut de rosca del local Pau al qual respon Marc Priego allargant el braç i traient una mà providencial. Amb l'Europa un xic millor sobre la gespa però sense cap nova ocasió sobre cap de les dues àrees s'ha arribat al descans.

La represa de l'encontre ha servit per veure un Granollers anant de menys a més fins dominar el partit i un Europa que ha tornat a agafar la paella pel mànec en els darrers cinc minuts i l'afegit. Els tolls d'aigua acumulats especialment a l'àrea més propera a l'entrada del recinte han impedit atacs més dinàmics de l'Europa al primer temps però, de la mateixa manera, han ajudat els escapulats a la represa per treure's el perill del damunt.

El Granollers ha fet un pas endavant a partir de l'hora de joc i ha arribat sovint als dominis graciencs, però no ha pogut treure'n opcions clares ni a pilota aturada ni posant el cuir centrat a l'àrea. Al tram final l'Europa ho ha intentat amb un xut d'Elo, refusat per Sergio de forma providencial, i Josemi, trobant la mateixa resposta.

La més clara i que semblava podia decidir el partit ha tingut lloc al minut 92. Centrada de Cano a la frontal de l'àrea petita. La pilota no ha agafat ni prou altura per a una rematada clara amb el cap ni anava prou baixa per posar el peu pla i connectar el xut. Prats, que s'ha trobat tot sol i sense oposició, ha decidit connectar amb el pit, per la qual cosa la seva rematada ha quedat esmorteïda i ha resultat fàcil de blocar per Sergio. Tot i acabar l'Europa provocant un córner a favor en el darrer instant, l'àrbitre no ha deixat executar-lo i ha xiulat el final.

GRANOLLERS: Sergio, Eloi, Guillem, Killian, Riki, Raúl (Pluvins, 75'), Joan Inés, Pau (Castillo, 85'), Joel Cañaveras, Joel Brey (Oriol Molins, 45') i Sergi Pastells.

EUROPA: Marc Priego, German, Castell, Cano, Gabi, Prats, Soto (Josa, 75'), Alberto, Martínez (Josemi, 87'), Alfons Serra i Èric (Elo, 62').

ÀRBITRE: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental), assistit per Pablo De la Iglesia Muñoz i Daniel Galera Serrano (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Raúl i Pluvins (Granollers) i a German, Gabi, Alberto i Alfons Serra (Europa).

GOLS: cap.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Uri, Xavi Liébanas i Varona (lesió) i Torrentbó (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Oumar, Guillen, Xavi Camps i el porter Joan Compte / Pel Granollers han restat a la banqueta: Víctor, Èric Pujol, Martí Serra i el porter Álvaro.

Pluja constant durant la hora i mitja prèvia al matx -que ha deixat tolls a la gespa- però sense ploure durant els 90 minuts.

Abans de l'inici del partit s'han guardat uns instants de silenci en memòria de les víctimes de les pluges dels darrers dies a Mallorca.