RemeiSolfincISL

Just al darrer segon!

16 Novembre 2019 Àngel Garreta
Martí Just ha fet volar dos punts del caseller de l'Europa al 93 Martí Just ha fet volar dos punts del caseller de l'Europa al 93 Àngel Garreta

La darrera pilota a l'olla, rematada per Martí Just passats pocs segons del temps afegit, ha deixat el duel Igualada-Europa en empat (1-1).

Lliga · Jornada 13 · 16/11/19 · 18 hores · Mpal. Les Comes · 150 espectadors

IGUALADA
1 - 1 EUROPA

Tal com va passar al Feliu i Codina d'Horta, el darrer sospir, la darrera pilota a l'àrea, ha suposat l'empat de l'equip local, en aquest cas l'Igualada, d'un matx que l'Europa guanyava per 0-1 després d'una molt bona primera part i una més patidora segona meitat.

Ambdós equips han sortit bé al partit, l'Igualada volent generar des del porter i fer ràpides transicions al toc i l'Europa amb una alta pressió i velocitat per les bandes. Al minut 6, una centrada-xut de David Jiménez s'ha tancat i, amb el porter plantat, el cuir ha picat al travesser. Enèssim pal de la temporada.

A l'altre cantó, resposta de punys de Marc Priego a rematada creuada de Carlos Simón. Al minut 25 l'Europa ha obert la llauna a la sortida d'un córner. La pilota, al primer pal, ha estat pentinada cap a porteria. Un defensa de l'Igualada ha tocat amb el cos sobre la línia i ha deixat la pilota morta per a que Martínez fes el 0-1 a plaer.

Sota un fred de cru hivern, els dos equips han seguit intentant trobar la porteria contrària amb alguns xuts desviats i més intenció que punteria. Amb 0-1 els dos conjunts han enfilat el camí de vestidors.

A la represa s'ha mantingut la tònica del darrer quart d'hora del primer temps, però de mica en mica l'Igualada ha anat 'in crescendo' en presència a camp rival i l'Europa ha passat a jugar a la segona part pràcticament a la contra. Amb tot, Varona ha tingut una bona opció davant el porter al minut 70 en una jugada que ha acabat finalment a córner.

Al minut 86, el veterà i històric Santi Triguero ha fregat l'empat en un xut que ha picat contra la creueta de la porteria de Marc Priego. L'Europa mirava de trobar centrades per banda, en paral·lel a l'àrea petita, per buscar de fer el 0-2, però a la segona part ha tingut menys profunditat. Per la seva banda l'Igualada insistia en velocitat i el premi pels locals ha arribat de la forma més cruel pels visitants.

Corria el minut 93 i pocs segons més dels tres minuts que havia concedit l'àrbitre quan, en la darrera acció, l'Igualada ha penjat una pilota des de la línia del mig del camp. L'àrbitre ha deixat acabar l'acció d'aquest cuir bombejat i, tal com ha caigut la pilota, el capità local Martí Just ha connectat la rematada lluny de l'abast de Marc Priego. 1-1, deliri dels locals, cop dur pels visitants i xiulet final.

IGUALADA: Albert Alfonso, Marc Vicente (Goran, 81'), Nil Pradas, Bernat Sansano, Joel Solà, Martí Just, Èric González (Santi Triguero, 60'), Marc Gulias, David Gifrell, Carlos Simon (Albert Masegosa, 45') i Adri Parra.

EUROPA: Marc Priego, Guillen, Guti, Castell, Gabi López, Uri, Jordi Cano, Josa, Martínez (Joel Jorquera, 80'), Prats (Varona, 60') i David Jiménez (Kilian, 72').

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat) assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Osona) i Jesús Martínez Navarro (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Carlos Simon, Santi Triguero i el tècnic Mohamed El Yaagoubi (Igualada) i a Prats (Europa).

GOLS: 0-1 (Martínez, 25'); 1-1 (Martí Just, 93').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Àlex Cano, Sergi Pastells, Alfons Serra i Albert Martí (lesió) i Miki Puerto (amb el Filial).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Sergi Monsó, Alberto i el porter Uri Vives  / Per l'Igualada han restat a la banqueta: Cristian Castaño, David Baraldés, Hichem i el porter Albert Ribera.

Partit disputat sota un fred molt considerable.

Jordi Cano no ha transformat gol i no ha pogut liderar en solitari el rànquing històric de partits seguits marcant de tota la història del club. Quedarà empatat al capdavant amb 6 partits seguits amb Manuel Cros, Manel Castillo i Àlex Soto.