L'Europa mereixia més al camp de l'intractable líder de la Tercera Divisió

28 Octubre 2017 Àngel Garreta
David Jiménez en una jugada d'aquesta tarda a Sant Adrià David Jiménez en una jugada d'aquesta tarda a Sant Adrià Àngel Garreta

El conjunt escapulat ha caigut al terreny de joc de l'Espanyol B (1-0) en un matx on ha jugat de tu a tu amb l'equip més poderós del grup.

Lliga · Jornada 12 · 28/10/17 · 18 hores · Ciutat E. Dani Jarque · 400 espectadors

ESPANYOL B
1 - 0 EUROPA

El filial blanc-i-blau encara no ha perdut cap partit aquesta temporada i avui, en partit avançat a dissabte amb motiu de la propera jornada intersetmanal, s'ha imposat per la mínima en un matx que s'ha decidit per l'efectivitat. L'Europa ha dominat la segona part però no ha trobat el camí del gol.

Ha començat fort el conjunt local. Al primer minut Puado ha provat sort de xut creuat i poc després Fer ha salvat de forma providencial un mà a mà amb Dorcel. Una setmana més gran actuació del dorsal 1 dels escapulats.

De mica en mica l'Europa s'ha animat a la contra i després d'un tímid xut d'Ángel De la Torre, ha arribat una clara opció en una centrada de Javi Navarro que David Jiménez ha rematat de cap massa alt. Quan més animat estava l'Europa -gaudint de tres córners seguits- ha arribat l'únic gol de la tarda. Combinació de Dorcel amb Moha, xut d'aquest a bona de canó que refusa Fer de punys i en segona jugada Dorcel que remata la feina enviant la pilota dins.

L'Europa ha tingut més opcions per fer el seu gol, com una jugada on el porter Edu Frias no ha blocat la pilota, Javi Navarro li ha tret, aquesta ha arribat a Pluvins i el migcampista escapulat que ha vist com, a boca de canó, un defensa ha posat el cos per evitar l'empat.

Monòleg de l'Europa durant els primers 20 minuts de la represa. Ha sortit del vestidor decidit a tot el quadre gracienc. De fet, al primer minut Javi Navarro ja ha provat sort amb un xut creuat. Posteriorment, l'Espanyol B ha anivellat les forces i el partit s'ha igualat en domini.

Els intents d'aproximació a les dues àrees eren constants quan un dels dos equips es feia amb la pilota, però sense ocasions manifestes de gol. Al minut 74, Pedrosa ha provat la jugada de la seva vida, regatejant molts europeistes per acabar internant-se a l'àrea i xutant massa desviat.

L'Europa ha mort en atac en els darrers minuts d'un matx on ha donat una gran imatge a casa de l'equip cridat a ser campió de lliga. La més clara per empatar ha arribat al minut 89 quan um refús d'un córner ha quedat mort a l'àrea i entre una munió de cames el xut final a porteria ha rebotat en el cos d'un defensa blanc-i-blau que ha evitat la diana que hauria suposat la igualada final.

ESPANYOL B: Edu Frias, Jordan, Royo, Lluís, Álex Salto, Pol Lozano, Moha (Pedrosa, 71'), Puado, Joselu (Pelegrín, 66'), Bermejo i Doncel (Max, 83').

EUROPA: Fer, Dani Pujol (Torres, 81'), Ruben, Cano, Tena (Varona, 75'), Uri, Ángel De la Torre (Raillo, 75'), Alberto, Javi Navarro, Pluvins i David Jiménez.

ÀRBITRE: Alejandro Carrillo Vílchez (Barcelona) assistit per Sergio Manjón Villazala i Max Elias Van Esso Castellet (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Bermejo (Espanyol B) i a Alberto i David Jiménez (Europa).

GOL: 1-0 (Doncel, 35')

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guillen, Ferran Esteve i Alieu (amb el Filial) i Alejandro, Damià i Prat (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Josa i el porter Arnau / Per l'Espanyol B han restat a la banqueta: Iago i el porter Álex Domínguez.

Partit disputat sota una confortable temperatura, amb sol inicial durant uns minuts.

Cinquena derrota de la temporada. Quart partit de la lliga sense marcar gol.