L'Europa mostra la seva millor versió!

24 Març 2019 Àngel Garreta
Alberto celebra el 0-3 Alberto celebra el 0-3 Àngel Garreta

Matinal rodona pel conjunt escapulat amb un complet partit a La Pobla de Mafumet, golejant el conjunt local per un clar i còmode 0-4.

Lliga · Jornada 34 · 24/03/19 · 12 hores · Mpal. Pobla Mafumet · 200 espectadors

POBLA DE MAFUMET
0 - 4 EUROPA

L'Europa no guanyava un partit de lliga per quatre gols de diferència (concretament també quatre a favor i zero en contra) des de la darrera jornada, la número 38, de la temporada 2016/2017, al Nou Sardenya contra el Sabadell B. Ho ha fet en el dia que ha reivindicat la seva millor versió per sumar dues victòries seguides (Ascó a casa i Pobla a fora) i recuperar les sensacions perdudes en les jornades anteriors a aquest doble triomf.

Ha començat de la millor manera el partit. Al minut 6, una contra escapulada ha finalitzat amb una gran assistència de Martínez a Gabi qui, de xut creuat, ha vist com la pilota picava a la base del pal llarg i entrava dins: 0-1 pels graciencs. Al quart d'hora, una volea del local Joel Marin, des de la frontal de l'àrea ha picat al travesser i ha marxat fora. Ha estat la rèplica dels pobletans.

A tocar de la mitja hora, doble oportunitat, una per cada equip: Martínez ha rematat de cap a les mans d'Arnau i, en la jugada següent, Marc Priego ha refusat a córner un xut de Montero. La darrera oportunitat clara del primer temps, al minut 36, quan Gabi, des de la frontal, ha connectat un fort xut a mitja alçada que ha sortit a pocs centímetres del pal llarg de la porteria local.

A la represa l'Europa ha signat un inici similar a la primera part, amb un gol abans del quart d'hora. Gabi, molt intel·ligent, ha vist la cursa entre centrals d'Èric, trencant la línia defensiva, i li ha servit una assistència bombejada que el davanter, amb metres per endavant i arribant cara a cara amb Arnau, ha definit pel pal curt transformant el 0-2.

El gol ha fet molt mal a l'equip local, que ha semblat abaixar els braços malgrat tenir més de mitja hora de partit per endavant. Al minut 75, una falta lateral servida per Prats ha estat rematada de cap per Alberto al fons de la xarxa, fent el 0-3 i, ara sí, deixant vist per sentència l'encontre. La signatura final del 0-4 ha arribat al minut 86 amb una bona combinació per banda esquerra de l'atac entre Aitor, Èric i finalment Elo, qui amb tot el temps del món i cara a cara amb l'exporter europeista Arnau, ha fet diana pel pal curt.

POBLA MAFUMET: Arnau Riera, Diego, Pol Domingo (Tomás, 65'), Arturo Osuna, Roger Figueras, Montero, Pol Prats (Kone, 65'), Jesús (Óscar Sanz, 65'), Joel Marín, Alberto García i Cisse.

EUROPA: Marc Priego, Guillen, Castell, Aitor, Gabi (Oumar, 73'), Uri, Soto (Prats, 73'), Alberto, Martínez (Elo, 77'), Alfons Serra i Èric.

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat) assistit per Xavier Delgado Mesa (Granollers) i Marc Pujol Prat (Osona).

TARGETES: Grogues a Alberto (Europa).

GOLS: 0-1 (Gabi, 6'); 0-2 (Èric, 57'); 0-3 (Alberto, 75'); 0-4 (Elo, 86').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Torrentbó i Xavi Liébanas (lesió), Cano (baixa mèdica) i Xavi Camps (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: German, Josa, Varona i el porter Joan Compte / Per la Pobla han restat a la banqueta: Guica, Pandita, Sully i el porter Cordero.

Partit disputat sota un intens sol propi més aviat del mes de juliol.