L'Europa segueix cotitzant a l'alça!

06 Desembre 2020 Àngel Garreta
L'Europa, de celebració! L'Europa, de celebració! Blai Lagé

L'Europa és líder en solitari del subgrup A de Tercera i compartit amb el del B després de superar 3-1 el Castelldefels.

Lliga · Jornada 8 · 06/12/20 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya · porta tancada (Covid-19)

3 - 1 CASTELLDEFELS

En un partit seriós, ordenat, intens i efectiu, l'Europa ha demostrat profunditat de plantilla (partia amb sis baixes en la convocatòria) i s'ha endut una clara i molt merescuda victòria davant un Castelldefels també intens, lluitador de cada pilota, però que no ha trobat en la línia defensiva escapulada clares opcions de rematada gairebé fins el penal final que li ha permès marxar del Nou Sardenya almenys marcant.

El conjunt gracienc ha anat per feina i al minut 6 ja ha obert el marcador: córner executat per David Jiménez, rei de les assistències, que Arnau Vilamitjana, de cap, ha enviat al fons de la xarxa. Segon gol del jove jugador pujat aquest estiu del Juvenil A europeista. Poc després, el propi David Jiménez ha provat una vaselina des de línia de mitjos que el porter Romero, reculant, ha acabat enviant a córner en el darrer instant.

No ha hagut d'esperar massa més l'extrem gracienc per trobar el gol i fer doblet avui d'assistències i diana; al minut 20, centrada de Nolla per l'esquerra i David Jiménez, de cap, que signava un prometedor 2-0, resultat amb què s'ha arribat al descans del partit.

A la represa el Castelldefels ha sortit disposat a concedir menys espais i trobar les seves opcions de remuntada. Durant els deu primers minuts inicials els espais darrere els ha estretat millor que al primer temps, però al davant no ha tingut opcions davant un ferm Europa. En la primera clara dels graciencs a la represa, al minut 55, ha arribat la sentència amb una assistència de Vilamitjana a l'esquerra de l'atac per a Nolla que el jugador escapulat ha convertit en un cacau que s'ha colat llepant el travesser de la porteria, impossible d'aturar.

Amb l'encontre gairebé vist per a sentència, el conjunt gracienc ha pogut donar entrada d'una banda a Alon, qui ha jugat el seu primer partit oficial amb l'Europa, i de l'altra a Èric, lesionat des de l'estiu i que ha competit els primers minuts d'aquesta temporada.

Al minut 90, una centrada de Kevin Díaz ha acabat en un penal d'Adri Guillén que Frabregat ha transformat en el 3-1. Un gol que no ha fet perillar el marcador del partit i que únicament ha impedit, en el darrer instant, poder deixar la porteria gracienca a zero. En resum, molt treballat i meritori partit dels jugadors de David Vilajoana.

EUROPA: Sergio, Guti (Alon, 65'), Carlos Cano (Fode, 53'), Àlex Cano, Adri Guillén, Prats (Ricki Vidal, 82'), Alberto, David Jiménez (Èric, 82'), Pau López, Nolla i Vilamitjana (Varona, 65').

CASTELLDEFELS: Romero, Juanito, Joel Coch (Pedro Bilbao, 45'), Marimón, Guillem Hernández, Sergio Navarro (Kevin Díaz, 45'), Ferreira, Josa, Aitor Serrano (Guille Marín, 75'), Vives (Jaume, 57') i Blasco (Fabregat, 45').

ÀRBITRE: Pol Arenas Mora (Figueres), assistit per Marc Boada Barcelona (Girona) i Gerard Gómez González (Girona).

TARGETES: Grogues a Adri Guillén i Vilamitjana (Europa) i a Marimón (Castelldefels).

GOLS: 1-0 (Vilamitjana, 6'); 2-0 (David Jiménez, 20'); 3-0 (Nolla, 55'); 3-1 (Fabregat -p-, 90').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Briones, Miki Poveda, Uri, Castell i Sergi Pastells (lesió) i Albert Martí (operació).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Alfons Serra, Joan Marc i el porter Dani Pérez / Pel Castelldefels han restat a la banqueta: Miguel i el porter Adri Valle.

Partit jugat amb una primera part més freda que la segona.

Alon ha jugat el seu primer partit oficial amb l'Europa, Carlos Cano ha gaudit de la primera titularitat i Èric ha tornat a jugar, per primera vegada aquesta temporada, després d'una llarga lesió des de l'estiu.