L'Europa té Ángel!

05 Novembre 2017 Àngel Garreta
De la Torre celebra l'1-2 De la Torre celebra l'1-2 Àngel Garreta

El Primer Equip escapulat allarga les bones sensacions del darrer mes amb una treballada i patida victòria a Granollers (1-2).

Lliga · Jornada 14 · 05/11/17 · 12 hores · Mpal. de Granollers · 150 espectadors

GRANOLLERS
1 - 2 EUROPA

Està en un moment dolç l'Europa. Els graciencs sumen dues victòries seguides però, per sobre de tot, cinc partits amb ofici i bon joc en molts moments dels encontres i al marge del resultat final. A Granollers, una molt bona primera part ha obert la llauna i a la segona, on ha tocat patir, el quadre gracienc -que avui ha estrenat la segona equipació blava- s'ha sobreposat a un inexistent penal que donava l'empat momentani als locals. Tena i Ángel De la Torre, amb una decisiva diana com a resposta ràpida a l'empat, han signat els gols.

Inici de partit obert i amb aproximacions per part dels dos equips. Pluvins ha provat sort als sis minuts amb un xut des de la frontal que el porter Víctor Colchero ha aturat en dos temps. Pel cantó local, el lateral Aimar ha provat sort amb un xut creuat que s'ha passejat en diagonal per l'àrea i ha marxat fora sense trobar cap peu rematador d'un company.

En una jugada per banda dreta d'atac, Dani Pujol ha apurat una jugada fins la línia de fons i ha acabat topant contra el mur de pedra delimitador del rectangle de joc. En aquesta acció un dels dits de la mà s'ha trencat i el jugador europeista ha hagut de deixar el seu lloc a David Jiménez. Al minut 23 ha arribat el 0-1. Córner de l'Europa que refusa la defensa local i el rebot que cau a Tena qui, després d'un control, ha entrat a l'àrea amb tot i ha fet diana de potent xut. El Granollers ha buscat respondre amb una rematada de cap de Javi Sánchez que Fer ha refusat de punys.

El nivell de joc i combinacions de l'Europa ha anat 'in crescendo' durant el darrer quart de la primera part, realitzant molt bons minuts de joc. En una altra acció, aquesta a l'àrea pròpia, Cano també s'ha fet mal al dit d'una mà, però per sort aquesta vegada sense conseqüències. Amb avantatge per a l'Europa s'han retirat els equips a vestidors.

Necessitat d'una reacció pel marcador temporal i per la situació a la taula classificatòria, el Granollers ha donat un pas endavant en la sortida de nou a la gespa. La possessió del segon temps ha resultat majoritàriament local, si bé l'Europa estava ordenat i sense patir a l'àrea d'un segur Fer, especialment en les sortides per dalt, abortant tot intent de rematada del Granollers, com en el cas d'un cop de cap de Samu Obeng, direte a les mans del porter dels graciencs.

L'encontre estava obert, els nois d'Albert Càmara passaven molts minuts a camp propi de l'Europa, però els intents clars de rematada a porta dels locals semblaven controlants... fins que una topada cos a cos entre l'exeuropeista Javi Sánchez i Uri, que no era penal, l'àrbitre l'ha convertit en una pena màxima. Felipe Sa, des dels onze metres, ha enganyat Fer i ha posat l'1-1 al minut 73. L'Europa, amb poca bateria física després de tres partits en 8 dies, ha reaccionat de la millor manera, és a dir, de forma immediata.

Només tres minuts després del gol, una cursa de Torres per banda dreta ha finalitzat amb una centrada al segon pal on Ángel De la Torre, entrant en velocitat i connectant la pilota amb la cama al vol, ha enviat el cuir al pal per a després acaronar la pilota el fons de la xarxa. Era l'1-2, un cop dur pel Granollers i una bombona d'oxígen per a un Europa treballador que anul·lava d'aquesta manera una injusta pena màxima anterior. Fins al final, només un ensurt, al minut 90, amb una rematada creuada de cap del capità Fran Fuentes que ha marxat per la línia de fons per poc més d'un metre.

GRANOLLERS: Víctor Colchero, Aimar, Eloi, Fran Fuentes, Héctor (Pol Muniesa, 83'), Javi Sánchez, Carrillo, Enric Pi (Manu Moreno, 45'), Felipe Sa, Samu Obeng (Alejandro, 75') i Edu Domingo.

EUROPA: Fer, Torres, Ruben, Cano, Tena (Josa, 49'), Uri, Dani Pujol (David Jiménez, 16'), Alberto, Raillo, Pluvins (Prat, 68') i Ángel De la Torres.

ÀRBITRE: Jordi Luceño Soriano (Tarragona), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Barcelona) i José Antonio Mateo Moreno (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Ruben, Uri i Dani Pujol (Europa).

GOLS: 0-1 (Tena, 23'); 1-1 (Felipe Sa -p-, 73'); 1-2 (Ángel De la Torre, 76').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guillen, Ferran Esteve i Alieu (Filial), Varona i Javi Navarro (molèsties físiques) i Alejo (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Damià i el porter Arnau / Pel Granollers han restat a la banqueta: Marc Garcia i el porter Santaló.

Partit disputat a ple sol i una temperatura relativament elevada per tractar-se de principis de novembre.

Quarta victòria seguida al Municipal de Granollers en lliga. Estrena oficial de la segona equipació de la temporada 17/18.