L'intent de reacció arriba massa tard

02 Desembre 2018 Àngel Garreta
L'Europa ha marxat de buit de Cerdanyola L'Europa ha marxat de buit de Cerdanyola Àngel Garreta

L'Europa ha encaixat la segona derrota de la temporada lluny del seu estadi en la visita a Cerdanyola (3-2). L'equip perdia 3-0 al minut 75.

Lliga · Jornada 18 · 02/12/18 · 12 hores · Mpal. Les Fontetes · 80 espectadors

CERDANYOLA
3 - 2 EUROPA

Dues derrotes seguides i sis gols en contra han fet baixar l'Europa del calaix dels quatre primers classificats. A Cerdanyola, els graciencs han signat un mal partit, només maquillat al tram final en una rauxa insuficient i amb molt poc marge de temps per intentar rascar un punt del Municipal de Les Fontetes.

La primera mitja hora del matx ha resultat ensopida i amb pràcticament cap ocasió de gol a excepció d'un xut del Cerdanyola al minut 20, obra d'Óscar Garcia, que Marc Priego ha enviat a córner. El primer xut de l'Europa entre pals no ha arribat fins al minut 36 en una rematada llunyana de Xavi Camps on Marc Briones ha acabat enviant a córner amb els punys.

A set minuts per arribar al descans ha arribat la primera diana del matí: centrada per l'esquerra de l'atac local i Javi López que s'avança en el salt de cap a la sortida de Marc Priego de punys. La pilota ha rebotat al pal i ha quedat morta a l'àrea petita, allà Carlos Cano ha intentat rematar de primeres i no ho ha aconseguit però la defensa europeista no ha estat viva per refusar la pilota i en segona instància el davanter verd-i-blanc ha enviat el cuir al fons de la xarxa.

L'Europa ha tingut la seva rèplica a cinc minuts per complir-se el temps reglamentari quan, en una acció per banda, la pilota ha acabat a l'àrea gran per a la rematada d'Alfons Serra. Amb el porter agafat a contrapeu, el cap d'Óscar Garcia, enviant la pilota a córner, ha evitat l'empat.

Quan semblava que l'Europa sortia amb més empenta en els cinc primers minuts de la represa, ha arribat el cop dur del 2-0. Pilota llarga d'Uri Escabrós des de camp propi, pentinada a la frontal per allargar la trajectòria del cuir i la pilota que ha caigut a peus de Cano, lliure de marca, qui ha rematat a plaer.

El partit s'ha encaminat cap al desastre al minut 69 quan l'àrbitre ha assenyalat mans per un control de Castell dins l'àrea. El mateix Carlos Cano, des del punt de penal, ha signat el seu particular 'hat-trick' i ha posat el 3-0 a l'electrònic. L'Europa estava en aquell moment totalment fora del partit, però una petita llum d'esperança s'ha obert quan Uri Escabrós ha controlat també amb les mans dins l'àrea i, a banda del penal favorable a l'Europa, ha vist la segona groga i ha deixat el Cerdanyola amb deu jugadors sobre la gespa. Alfons Serra ha transformat des dels onze metres el 3-1.

Quadava poc menys d'un quart d'hora més l'afegit per intentar dos gols. El primer d'ells sí que ha arribat, massa cap al final, al minut 89, en una assistència d'Alfons Serra cap a Gabi qui ha trobat porteria en la seva segona rematada després que la primera fos refusada pel cos del porter. En l'afegit l'Europa no ha pogut generar cap ocasió clara més i, tot i el que els locals no esperaven haver d'acabar demanant l'hora, els tres punts s'han quedat a Cerdanyola.

CERDANYOLA: Marc Briones, Pitu, Uri Escabrós, David López, Dani Martí, Ruben, Albert López, Óscar Garcia (Arnau Tobella, 79'), Cano (Edgar Tejada, 79'), Javi López i Ángel De la Torre (Roger, 66').

EUROPA: Marc Priego, Xavi Liébanas, Castell, Guillen, Gabi, Xavi Camps (Varona, 54'), Soto (Elo, 54'), Josa, Èric (Martínez, 65'), Alfons Serra i Fode.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija (Baix Llobregat), assistit per Daniel Lucas Gómez i Jesús Martínez Navarro (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Pitu, Uri Escabrós -dues i expulsió minut 75-, David López, Albert López i Edgar Tejada (Cerdanyola) i a Xavi Liébanas, Castell i Gabi (Europa).

GOLS: 1-0 (Cano, 38'); 2-0 (Cano, 50'); 3-0 (Cano -p-, 69'); 3-1 (Alfons Serra -p-, 76'); 3-2 (Gabi, 89').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: German i Josemi (lesió) i Torrentbó, Oumar i Alberto (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Cano, Uri, Prats i el porter Joan Compte / Pel Cerdanyola han restat a la banqueta: Aliaga, Ivan Méndez, Diego Vaga i el porter Dani Calet.

Partit disputat a ple sol i relativa bona temperatura per ser mes de desembre.

Segona derrota fora de casa de la temporada. Abans de l'inici del matx, el Cerdanyola ha entregat una samarreta commerorativa amb el número 100 al seu jugador Pitu per acumular un centenar d'encontres amb l'equip verd-i-blanc.