RemeiSolfincISL

La Pobla, terra amiga!

01 Novembre 2020 Àngel Garreta
Celebració per partida triple a La Pobla Celebració per partida triple a La Pobla Àngel Garreta

Gran partit del Primer Equip a La Pobla (1-3) per signar 6 de 6 en punts en l'inici de la lliga i allargar la ratxa visitant amb el seu rival.

Lliga · Jornada 3 · 01/11/20 · 16 hores · Mpal. La Pobla · porta tancada (Covid-19)

POBLA DE MAFUMET
1 - 3 EUROPA

La Pobla és territori propici per a l'Europa els darrers anys. Amb aquesta, l'Europa suma 3 victòries en els darrers 5 anys i els altres dos partits, empatats. Si el darrer precedent va acabar 0-4, el duel d'avui semblava anar en camí de repetir, però finalment s'ha quedat en un 1-3 que fa la mateixa o més patxoca per comptar els dos partits disputats de lliga fins ara per victòries.

Després de deu minuts inicials sense dominador clar, l'Europa ha començat a gaudir d'ocasions. La primera, una rematada de cap d'Albert Martí, aprofitant el bot de la pilota d'un servei de banda, que ha marxat per sobre el travesser. Posteriorment, Fode, etzibant un fort cacau, ha obligat al porter Parra a volar cap al seu pal per evitar el 0-1.

No l'ha pogut evitar el porter de La Pobla al minut 16, quan una pilota refusada pels locals l'ha connectat Cano de cap de nou cap a la frontal de l'àrea. Allà, Albert Martí, aixecant el peu, l'ha perllongat enrere i David Jiménez, entrant a l'àrea, ha xutat a l'esquerra del porter i ha obert la llauna pels graciencs.

Al minut 20, una centrada d'Alfons Serra, que sembla no tenir més història que veure si algú la podia rematar, s'ha convertit directament en gol. De forma molt i molt intel·ligent, Albert Martí ha saltat, obrint-se de cames, per a que la rosca d'Alfons agafés angle tancat. El porter Parra, que no ha pogut reaccionar, s'ha quedat mirant com la pilota picava al pal llarg i entrava dins: era el 0-2. A tocar del descans, una bona mà de Sergio ha evitat el gol local a xut d'Öscar Sanz.

Al segon període, l'Europa ha mig sentenciat el matx gairebé al principi. Als sis minuts, passada interior de David Jiménez per a Albert Martí i l'extrem de l'Europa, sorgit l'any passat de l'Europa B, que arrodonia la seva estrena com a titular a Tercera amb el 0-3. Decisiu el jugador en totes tres dianes del partit.

Pocs minuts després, però, una bona combinació triangulada a la frontal de l'àrea europeista s'ha convertit en l'1-3, obra de Carlos Martínez. Al minut 60 hi ha hagut un clar penal no assenyalat sobre Fode quan aquest anava a rematar a porta mig buida i el rival, tot i tocar la pilota, li ha entrat al taló i per darrere. A partir d'aquí la Pobla s'ha cregut poder ficar-se dins el partit i durant alguns minuts ha tancat l'Europa al seu camp i ha gaudit d'arribades, accions a pilota aturada i centrades, la majoria sense trobar la rematada final.

Fode ha perdonat el quart en una cursa on, en els metres finals, li ha faltat empenta per rematar fort. La mala notícia de la tarda, la lesió d'Uri, que malgrat entrar al segon temps ha estat pocs minuts sobre la gespa en sentir unes molèsties. Ha donat temps, en la vessant positiva, de veure el debut amb el Primer Equip en partit oficial i a Tercera Divisió d'Arnau Vilamitjana.

Les dues darreres grans opcions visitants per fer el quart, una pilota on el porter Parra s'ha embolicat, Ricki Vidal li ha robat el cuir i al final el central Ivan De la Peña ha salvat el gol sobre la mateixa línia i ja al minut 93 una enorme jugada personal de Sergi Pastells que no ha acabat en gol per intervenció de Parra.

POBLA DE MAFUMET: Parra, Dani Argilaga, Grifell (Molina, 52'), Óscar Sanz, Miravent, Karim, Bruno (Zaka, 72'), Ivan De la Peña, Oribe, Guiu (Marc, 84') i Carlos Martínez.

EUROPA: Sergio, Àlex Cano, Prats (Varona, 70'), Alberto, David Jiménez, Albert Martí (Ricki Vidal, 70'), Pau López (Uri, 54' i aquest per Guillen, 81'), Castell, Fode (Vilamitjana, 81'), Alfons Serra i Sergi Pastells.

ÀRBITRE: Víctor Manuel Sánchez Rico (Baix Llobregat), assistit per Miguel Ángel Alonso Martínez i Marc Riera Muñoz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Guiu i Carlos Martínez (Pobla de Mafumet) i Albert Martí i Pau López (Europa).

GOLS: 0-1 (David Jiménez, 16'); 0-2 (Alfons Serra, 20'); 0-3 (Albert Martí, 51'); 1-3 (Carlos Martínez, 57').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Briones, Guti, Nolla, Èric i Miki Poveda (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Joan Marc, Alon i el porter Dani Pérez / Per La Pobla han restat a la banqueta: Caballero, Carlos Vicente, Óscar Gómez, Ricky, Bastardo i el porter Molluna.

Ambient molt i molt agradable a ple sol fins ben entrada la segona part.

Partit disputat a porta tancada per normativa Procicat sobre la Covid-19. Arnau Vilamitjana ha debutat en partit oficial amb la samarreta de l'Europa.