La tranquil·litat es fa esperar

Abel Rita intenta controlar la pilota al primer temps Abel Rita intenta controlar la pilota al primer temps Àngel Garreta

La manca de gol que està patint l'equip tota la temporada ha condemnat al 0-0 l'encontre d'avui entre l'Europa i el Granollers al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 36 · 30/04/17 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya ·650 espectadors

0 - 0 GRANOLLERS

Finalitzats els duels que interessen l'Europa amb els rivals més directes, el conjunt escapulat manté una distància de 4+1 (amb l'average guanyat) davant Montañesa i Castelldefels, els altres dos clars aspirants a ocupar, com a molt baixa, la 14a posició de la lliga, única ara per ara que mantindria qualsevol equip dins la Tercera Divisió tot i els descensos de Segona B. El conjunt escapulat haurà de sumar el poc que li falta per garantir la seva estabilitat a la categoria en les dues darreres jornades de lliga.

Inici d'encontre esperançador amb un xut d'Uri als dos minuts, des de la frontal, que ha blocat fàcil Víctor Colchero. Més enllà d'aquesta acció, incerteses al joc dels dos equips però on l'Europa ha provat de dur més la iniciativa ofensiva malgrat no trobar opcions clares de rematada.

Les dues següents opcions, passat el minut 20. Primer, avís de Gueri fregant el pal i quatre minuts després ha resultat providencial Ruben lliscant a terra i impedint la franca rematada de Cano -germà del capità europeista- quan es trobava sol davant Fer. Passada la mitja hora de joc, Fran Bea, que ha realitzat un completíssim partit, ha provat un xut bombejat que ha sortit fregant la creueta del pal llarg.

L'Europa ha tingut la més clara de tot el matx a sis minuts per arribar al descans: combinació entre Dani Pujol i Abel Rita que ha deixat Ruben en franca disposició d'internada a l'àrea. El lateral ho ha fet, ha regatejat el seu marcador i sobre la sortida del porter ha xutat al 'ninot', trobant-se ja massa a sobre a Colchero.

El segon temps ha semblat iniciar-se amb la mateixa empenta de l'Europa al tram final del primer temps i Abel Rita, rematant forçat de cap, ha tingut una bona opció als quatre minuts. Fran Bea ha tornat a provar sort en un fort xut que, en aquesta ocasió, ha obligat el porter visitant a treure dos punys salvadors pel seu equip i enviar la pilota a córner.

L'Europa duia el pes del joc davant un Granollers pràcticament inofensiu i conformista amb el punt que ja li donava la permanència matemàtica. No obstant, la manca de fluidesa en atac, d'ocasions clares i de xuts precisos que l'equip gracienc ha patit al llarg de tot el curs també s'han posat de manifest aquest matí, on la porteria visitant ha tornat a quedar malauradament a zero.

De forma tímida, el conjunt europeista ho ha seguit intentant ja sigui amb rematades forçades d'Abel Rita o la més clara, per partida doble, al minut 86, quan primer Rubi -rematant sobre el cos del porter- i en el refús de la mateixa acció el capità Cano -en jugada personal i troban de nou l'oposició de Colchero- haurien pogut moure el marcador. En temps afegit el Granollers ha fet un petit pas endavant i ha impedit que els tres minuts 'extra' s'hagin jugat al seu camp. Fins i tot en la darrera acció de falta indirecta, l'exeuropeista Ramon Suàrez hauria pogut fer el 0-1, però el seu potent xut, per sort, ha marxat fora llepant el pal.

EUROPA: Fer, Joel, Cano, Uri, Alberto, Abel Rita, Dani Pujol, Ruben, Gonzalo (Rubi, 79'), Fran Bea i Gueri (Navarro, 69').

GRANOLLERS: Víctor Colchero, Mur, Jaume, Fran Fuentes, Valls, Ramon Suàrez, Carrillo, Font, Cano (Marcos Lo, 88'), Cristian (Alejandro, 81') i Javi Sánchez (Español, 60').

ÀRBITRE: Daniel López Morente (Figueres), assistit per Ester Parramón Monerris (Girona) i Dani Rayos Belmonte (Girona).

TARGETES: Grogues a Fran Bea i Navarro (Europa) i a Valls, Cano, Cristian i Javi Sánchez (Granollers).

GOLS: cap.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Joel Coch, Rojas, Reverter, Civil i Varona (lesió) i Campoy i Javi Iglesias (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Dani Márquez, Denis i el porter Aguilar / Pel Granollers han restat a la banqueta: Javi González i el porter Santaló.

Partit disputat sota una meteorologia 'boja': estones d'aigua, núvol, sol, mitja boira i finalment estabilitat al tram final.

Abans de l'inici del matx s'ha jugat un partit amistós entre colles de Sant Medir i penyes del CE Europa.