RemeiSolfincISL

Mantenint esperances amb lluita i ofici

10 Abril 2022 Àngel Garreta
Respirant amb el xiulet final Respirant amb el xiulet final Àngel Garreta

L'Europa ha sumat una vital victòria en la seva visita al Sagnier (0-1), guanyant davant el Prat i aferrant-se a la lluita per salvar-se.

Lliga · Jornada 29 · 10/04/22 · 12 h. · Mpal. Sagnier · 350 espectadors

PRAT 0 - 1 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Depenent del destí i la carretera per la qual es transita, hi ha vegades que el camí es presta a gaudir de la conducció i, en altres ocasions, el cotxe no acaba de funcionar i cal posar-se la granota de feina i tacar-se per a reparar el motor. És aquest segon moment el que ha viscut l'Europa en territori potablava. El conjunt dirigit per Gerard Albadalejo ha mostrat lluita i ofici per a deixar ben tancadets a la butxaca tres punts vitals.

El duel ha començat amb el control del cuir per part del Prat i amb l'Europa ben posicionat a la seva meitat de camp, un ordre tàctic que no ha perdut l'equip gracienc en cap moment del matx. Al minut 21 ha arribat la jugada clau del partit quan Craviotto ha obert per banda a Escoruela i aquest ha fet una passada defectuosa que ha tallat Nolla. El davanter europeista ha provat un xut a porta que el mateix Craviotto a refusat amb una estirada, però David Jiménez, atent al refús, ha connectat el cuir en un estil de rematada ben i ben difícil per fer el 0-1.

Passada la mitja hora, el propi Jiménez ha provat una rematada des de la frontal molt forçada, a la mitja volta, fàcil per a Craviotto. El Prat no ha tingut la seva primera opció clara fins el minut 37, quan Sergio ha hagut d'intervenir, amb una molt bona estirada, per a evitar que el cop de cap de Martós fos gol. El conjunt local ha volgut tenir el control del cuir, però arribats a tres quarts de camp no ha tingut espais per a generar cap més ocasió clara de gol. L'Europa tampoc al primer temps i el xiulet arbitral ha enviat els equips camí de vestidors.

A la represa el Prat ha sortit decidit a intentar donar-li la volta al partit, però l'Europa ha intensificat el seu ordre tàctic, la pressió sobre el rival i el tancament d'espais, tot esperant accions a la contra per a intentar fer el 0-2 i finiquitar el partit. El conjunt potablava ha posat la pilota a l'àrea de l'Europa en moltíssimes ocasions, però ha trobat un eix defensiu gracienc gairebé perfecte.

La millor ocasió local, arribant a l'hora de partit, a botes de Salvans, qui ha connectat massa desviada una centrada des de l'esquerra de l'atac pratenc. Després d'una caiguda de Grasa a l'àrea gran que els locals han reclamat com a penal, l'equip de la Vila de Gràcia podria haver sentenciat el duel al minut 82 amb Ricki Vidal marxant sol cap al porter Craviotto, però quan s'ha plantat davant d'ell se li ha acabat fent de nit al davanter europeista. Una pilota pentinada amb el cap per Genís, en posició molt forçada, al minut 92, ha estat el darrer intent d'un Prat que no ha pogut forçar l'empat davant un Europa que guarda aquests tres punts al sarró com autèntic or!.

PRAT: Craviotto, Escoruela (Genís, 71'), Batanero, Guzman, Pau Salvans (Guido, 63'), Yeray (Padilla, 45'), Sidibe, Pau Rosales, Rivas (Grasa, 63'), Martos i Naranjo (Xavi Civil, 63').

EUROPA: Sergio, Àlex Cano, Campeny, Uri (Alfons Serra, 70'), Alberto, David Jiménez (Ricki Vidal, 62'), Reina, Albert Martí (Marc Esteban, 70'), Coro, Nolla (Guti, 83') i Pol Aldabó.

ÀRBITRE: Ángel López Del Amo Franco (Balears), assistit per Noelia Muñoz Ródenas i Isaac Guitérrez Rodríguez (del mateix col·legi).

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (David Jiménez, 21').

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Sergi Pastells (recent sortit de lesió), Èric Jiménez, Prats i Vilamitjana (lesió) i Chava i Vargas (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Pau López, Castell i el porter Troya  / Pel Prat han restat a la banqueta: One i el porter Gerard.

Cel tapat amb molt poquetes estones de sol i temperatura agradable.

Els jugadors de l'Europa han lluit un petit crespó negre al braç amb motiu de la mort de l'expresident europeista Conrad Pugés.