Massa dur

12 Febrer 2023 Àngel Garreta
Segona derrota seguida a domicili Segona derrota seguida a domicili Àngel Garreta

El Primer Equip masculí cau derrotat a La Pobla de Mafumet (2-0) en un partit on ha dominat però no ha tingut l'encert necessari.

Lliga · Jornada 21 · 12/02/23 · 12 h. ·  Mpal. Pobla de Mafumet · 100 espectadors

POBLA DE MAFUMET
2 - 0 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Hi ha vegades en aquest imprevisible esport on pots tenir la pilota, dominar el rival, vorejar l'àrea, provar rematades... i perdre 2-0 en els dos únics intents a barraca de l'adversari. L'Europa ha marxat de buit de La Pobla de Mafumet en un duel on ha començat estelar i on, al segon temps, ha estat ferit quan més buscava el primer gol de la matinal.

Contrari al que pugui donar a entendre el marcador final, l'Europa ha iniciat el duel a La Pobla practicant alguns dels millors minuts de tota la temporada. Dominador, ha provat sort ja al minut 2 en una falta directa de Cano, fàcil pel porter, i en un xut creuat de Pastells, que ha anat fora per poc, després d'una gran jugada col·lectiva.

Amb un futbol total, combinant a un o dos tocs, l'equip escapulat semblava dibuixar el que seria un gran partit. A partir del minut 20, les forces s'han anat igualant i la possessió no ha durat gaire a les botes de cap dels dos conjunts en força instants d'imprecisió.

Quan l'Europa ha recuperat el control i el 'tempo' del joc, només ha tingut temps per a un xut d'Aliaga des de la frontal, al minut 45, abans d'encarar vestidors amb el xiulet final.

Al segon tram de partit, les rematades de cap han ocupat totalment el protagonisme. L'Europa ho ha intentat de mil maneres amb aquesta sort, sense trobar-la: Boriko, titular per primer cop al Primer Equip, a centrada de Cano (47'), Boriko de nou a la sortida d'un córner (50'), Ricki a centra de Sergi Pastells (55') i Aliaga a centra de Mario (58').

Quan l'Europa més proper semblava tenir el gol, ha arribat el cop dur: refús tallat a una banda del mig del camp i, en la transició, Santi Guzman ha arribat amb espai a l'àrea i no ha perdonat davant Vito. Tot i rebre un gol en la primera opció clara dels granes, encara hi havia temps per endavant per intentar redreçar el marcador.

De nou el cap ha tornat a ser protagonista en una de les més clares dels visitants quan Cano ha rematat fora un córner. En el quart minut d'afegit, la sentència: Jugada per banda de Querol que ha trobat premi quan el seu xut davant Marc Vito ha topat a les cames del porter i ha acabat dins. Gol i final.

POBLA DE MAFUMET: Gerard Font, Fer Torre, Boaz, Albert Querol, Amoedo (Quirós, 65'), Nil Garrido, Torrents (Danilo, 75'), Hamza (Kim, 65'), Montagut, Urbina i Gerardo (Santi Guzmán, 45' i aquest per Luiz, 82').

EUROPA: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano, Joel Lasso (Adnane, 71'), Ricki Vidal (Nolla, 56'), Pau López, Aliaga i Boriko (Molins, 77').

ÀRBITRE: Antonio Ramírez Plaza (Vallès Occidental), assistit per Álex Salguero Delgado i Sergio Álvarez Ubric (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Fer Torre, Amoedo, Gerard i Santi Guzmán (Pobla de Mafumet).

GOLS: 1-0 (Santi Guzman, 72'); 2-0 (Albert Querol, 94').

Tercera RFEF, Grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Vilamitjana, Adri Gené, Castell, Kilian i Alberto (lesió) i Iván Blanco (amb el Filial).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Prats, Carlos, Pol Aldabó i el porter Joel Ruiz / Per La Pobla de Mafumet han restat a la banqueta: Dani i el porter César.

Partit disputat amb sol i bona temperatura.

Abans de l'inici de l'encontre s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Claudio Miravete, pare del directiu local Martí Miravete, i per Diego García, pare del fotògraf del club local, José María García.