RemeiSolfincISL

Mèrits per a més

27 Març 2022 Àngel Garreta
L'Europa no ha pogut desfer l'empat a Brea de Aragón L'Europa no ha pogut desfer l'empat a Brea de Aragón Àngel Garreta

L'Europa ha sumat un empat (0-0) al camp del Brea de Aragón en un partit molt disputat.

Lliga · Jornada 27 · 27/03/22 · 12:00 h. · Mpal. Piedrabuena · 350 espectadors

BREA 0 - 0 EUROPA

bannercroniquesfemeni

La segona visita seguida a terres aragoneses ha estat a punt de dibuixar un escenari molt semblant al d'Ejea: penal en contra a poc més d'un quart per acabar. A diferència de fa 15 dies, el penal del Brea no ha entrat (enorme aturada de Sergio!) però l'Europa tampoc ha pogut trobar la porteria.

El duel ha començat amb una acció favorable als graciencs amb un servei de banda on Àlex Cano, incorporat a l'atac, ha enviat el xut fora. En els següents minuts, ambdós equips han tingut dificultat per dominar el joc en una gespa alta i molt humida, caient constantment en fora de joc. El mateix capità ha provat una vaselina des de més enllà del mig del camp que el porter Lázaro, gran protagonista del matx, ha aturat amb el pit.

Al minut 22, Ricki Vidal hauria pogut obrir la llauna amb una rematada lliscant que ha enviat al cos del porter. De nou Cano, molt ofensiu avui, ha provat sort tres minuts després en un xut que ha sortit a córner. A l'altra àrea, Sergio ha aturat fàcilment una rematada d'Álvaro Cano en l'única ocasió local.

Al quart d'hora de la segona part ha arribat una de les accions clau del partit quan Mendi ha bloquejat Marc Esteban quan aquest, fruit d'una autopassada, anava sol cap al porter. Vermella directa pel jugador local i el Brea que s'ha quedat amb deu efectius sobre la gespa.

A partir d'aquí, ocasions per a l'Europa. La primera, acte seguit, en una falta de David Jiménez on Lázaro ha volat a l'escaire per evitar el gol.  Al minut 73, l'àrbitre ha xiulat penal d'Alberto a Álvaro Cano quan l'acció ha tingut lloc fora de l'àrea. La 'justícia divina' ha aparegut en la figura de Sergio aturant el penal xutat per De la Mata.

L'acció ha motivat un Europa que ha tingut al minut 77 la més clara per guanyar el partit: pilota a l'àrea que Àlex Cano ha baixat i deixat morta per a Ricki Vidal, qui sol davant el porter ha rematat al cos de Lázaro. En els minuts restants, ofici defensiu del Brea, qui també ha penjat algunes pilotes a l'àrea, i l'Europa que no ha pogut desfer les taules.

BREA: Lázaro, Carlos Cano, Mendi, Pepo, Álvaro Cano (Juan González, 77'), Luís (Roy, 87'), Isra, Mati, Veintemilla (Jona, 68'), Cuenca (Solbes, 68') i De la Mata.

EUROPA: Sergio, Àlex Cano, Uri (Aldabó, 63'), Alberto, Reina, Albert Martí, Pau López (Marc Esteban, 53'), Castell (Guti, 68'), Coro (Samsó, 68'), Nolla (David Jiménez, 53') i Ricki Vidal.

ÀRBITRE: Julián Pérez Guimera (Castilla La Mancha), assistit per Javier González-Campo Monroy i David Tercero Campos (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Juan González (Brea) i a Pau López, Uri, Nolla i a Ricki Vidal (Europa). Vermella directa a Mendi (Brea) i a Adri Lorenzo -fisioterapeuta- (Europa).

GOLS: cap.

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Campeny (sanció) i Sergi Pastells, Éric Jiménez, Javi Prats, Chava, Alfons Serra i Vilamitjana (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Vargas i el porter Troya / Pel Brea han restat a la banqueta: Mallada, Jorge Pérez i el porter Unai.

Sol i temps fresquet.

Els jugadors Pol Aldabó (Filial) i Marcel Samsó (Juvenil A) han tornat a tenir minuts amb el Primer Equip. Tercer partit consecutiu de l'Europa sumant.