Molt tocats

27 Febrer 2022 Àngel Garreta
Els jugadors de l'Europa, consolats al final del partit pels del Terrassa Els jugadors de l'Europa, consolats al final del partit pels del Terrassa Àngel Garreta

Dolorosa derrota de l'Europa a Terrassa (4-1) en un duel on els egarencs s'han mostrat superiors i haurien pogut marcar més gols.

Lliga · Jornada 23 · 27/02/22 · 17 h. · Mpal. Ca n'Anglada · 500 espectadors

TERRASSA
4 - 1 EUROPA

Tot el que l'Europa havia guanyat en consistència defensiva en les darreres tres setmanes, ha caigut avui com un castell de cartes. Molt dolorosa derrota d'un Europa superat i que veu cada vegada més i més complexes les opcions de permanència a la categoria. Un duel, el d'avui, on l'equip escapulat s'ha vist a remolc primer del joc del Terrassa i després del marcador. Les úniques coses bones a destacar són el debut de Pol Aldabó amb el Primer Equip i el gol d'Albert Martí que posa fi a una llarga sequera de cara a porta.

Des del primer segon de partit, el Terrassa ha sortit decidit a posar setge a la porteria de l'Europa. El cuir ha rondat l'àrea gracienca per dalt i per baix, però els graciencs han aguantat l'embranzida egarenca gràcies en ocasions a les intervencions de Sergio i, en d'altres, la falta de punteria dels vermells.

Aythami, Lucas Viña i Martí Soler han tingut bones opcions pels locals en el primer quart d'hora. Un cop de cap d'Alberto a la sortida d'un córner ha estat la primera opció pels visitants. Al minut 34, l'Europa ha tingut la millor opció per posar-se per davant al marcador, però la jugada de Coro, que ha obert a la dreta per a Albert Martí, ha acabat amb la rematada del '14' gracienc massa alta. Del possible 0-1 s'ha passat a l'1-0 quan Akito ha iniciat una contra sense aturador per a servir la pilota a Aythami, qui entrant a l'àrea pel mig ha picat a un cantó sobre la sortida de Sergio.

El gol local ha deixat 'KO' l'Europa, al que se li ha escapat el matx en els següents set minuts. Sense temps per assumir-ho, Lucas Viña ha servit un córner i Marimón, entrant amb tot de cap, ha fet el 2-0. El descans del partit, que era l'únic positiu que podia treure l'Europa de l'espiral on entrava el partit, encara esperava amb un tercer en contra: Josu, que uns instants abans havia enviat el cuir al travesser, ha mig sentenciat el duel a tres minuts d'enfilar camí de vestidors amb un cop de cap a la xarxa.

Sense reacció sobre la gespa, el Terrassa ha seguit dominant ja des del primer minut de la represa, quan Akito ha xutat al pal. Deu minuts més tard, Sergio ha hagut d'intervenir de forma espectacular a xut de Marimón. El duel seguia vestit completament amb el color vermell, en un partit que ha servit de catarsi a la classificació pels jugadors entrenats per Jordi López.

Els locals han arrodonit la seva festa amb el quart gol al minut 65, obra de Joel Priego, clavant a la xarxa un xut des de la frontal. A poc més d'un quart d'hora pel final, Pol Aldabó, jugador del Filial, ha debutat oficialment amb la samarreta de l'Europa en lliga en un partit de la primera plantilla.

Un control i xut de Vargas que ha marxat fora i un cop de cap d'Àlex Cano, massa alt, han signat les dues primeres arribades de la segona part pels de Gràcia. Entrant en els primers segons del temps afegit, Albert Martí, al segon pal, ha enviat la pilota al fons de la xarxa, posant el 4-1 a l'electrònic i tallant la sequera de l'equip de cinc partits consecutius sense marcar. Un gol que, no obstant, no ha evitat un dels pitjors partits de la temporada i en un dels pitjors moments.

TERRASSA: Juanvi, Castillo, Marimón, Lucas Viña (Marc Vicente, 68'), Diego (Bruno Lorente, 87'), Aythami (Joel Priego, 60'), Akito, Adri Lledó (Àlex Fernández, 60'), Sergi Serrano, Martí Soler i Josu (Alberto Fernández, 60').

EUROPA: Sergio, Campeny, Uri, Alberto (Àlex Cano, 60'), Reina (Pol Aldabó, 73'), Albert Martí, Marc Esteban, Castell (Nolla, 45'), Coro, Alfons Serra (Chava, 65'), Ricki Vidal (Vargas, 45').

ÀRBITRE: Pedro Campoy Candela (Murcia), assistit per Pedro Luís Nicolás Belmonte i Marcelo Ibáñez Juárez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Martí Soler (Terrassa) i a Alberto (Europa).

GOLS: 1-0 (Aythami, 35'); 2-0 (Marimón, 38'); 3-0 (Josu, 42'); 4-0 (Joel Priego, 65'); 4-1 (Albert Martí, 90').

Segona RFEF, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Guti (malaltia), Éric Jiménez, David Jiménez, Sergi Pastells i Vilamitjana (lesió) i Pau López (cicle de 5 targetes).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Prats i el porter Troya / Pel Cerdanyola han restat a la banqueta: Albert López, Hugo i Álex Lázaro.

Partit disputat de tarda i temperatura agradable.

Debut de Pol Aldabó, jugador del Filial, en partit oficial del Primer Equip. Partit 401 d'Àlex Cano en totes les competicions oficials amb l'Europa, a 1 partit d'empatar amb Ventura Gómez com a jugador amb més partits de la història.