Ningú va dir que seria fàcil

13 Setembre 2015 Àngel Garreta
Javi Iglesias en una acció del matx Javi Iglesias en una acció del matx Àngel Garreta

El major domini del partit i avançar-se al marcador quan més s'encaminava el matx cap a l'empat no ha resultat suficient per a l'Europa per retrobar-se amb la victòria. El Peralada ha fet volar els primers dos punts del Nou Sardenya (1-1).

Tercera Divisió · Jornada 4 · 13/09/15 · 19 hores · Estadi Nou Sardenya · 600 espectadors

EUROPA 1 - 1 PERALADA

Notable millora en el joc de l'Europa, ampli i còmode dominador de la pilota durant la major part de l'encontre i generador de les ocasions més perilloses. No obstant, un ben plantat Peralada ha esperat pacientment el seu moment i al final tots dos equips s'han repartit un punt.

Primera Part

Possessió i sortida còmode des del darrere per l'Europa en gairebé tota la primera part. Dominador del 'tempo', el club escapulat ha pecat de profunditat en l'arribada mentre el Peralada ha esperat torn a la contra i a pilota aturada. En una d'aquestes ha arribat una bona ocasió de Sergi Murga al servei d'una falta lateral. El jugador gironí ha rematat de cap i ha obligat Gianni a fer una bona intervenció per enviar a córner.

La rèplica de l'Europa, un minut després, en un xut de Montoro des de la frontal, desviat fregant el pal. Passada la mitja hora, les dues millors opcions per l'Europa. Al minut 31 una mitja volta de Fran Bea des de 25 metres que Ureña ha hagut d'enviar a córner i quatre minuts després una passada franca de Montoro cap a la internada en cursa d'un Guzman que ha vist com la pilota li ha vingut molt a sobre del cos i ha acabat rematant molt alt per sobre el travesser.

Segona Part

Als cinc minuts del segon temps, centrada de Dot i rematada un xic alta de Poves. Dos minuts després, cacau de Rovira que Ureña envia a córner. L'Europa no volia cap comoditat del Peralada sobre la gespa a la represa i ha sortit fort. Fins i tot David López, després d'una sèrie de rebots i mig caient a l'àrea, ha enviat la pilota a la part superior del travesser. El Peralada ha tingut una bona opció al minut 72 en una combinació entre Guillem Cornellà i Tidiane. La rematada final d'aquest ha marxat desviada.

Quan el partit semblava entrar en punt mort tot i el domini de pilota gracienc, ha arribat el gol: falta que Fran Bea posa al punt de penal on Ureña estava tot sol per blocar la pilota. El porter, no obstant, ha fet un mal refús de punys que ha arribat a la frontal on Pedro Bilbao, de mitja voleia a l'àire, ha rematat sobre el cos d'un defensa. El segon rebot ha caigut a peus de Cano, qui no ha perdonat fent l'1-0. Quan el més difícil ja estava fet ha arribat el gerro d'aigua freda: penal del propi Cano en una falta lateral i Marc Mas que s'ha encarregat de transformar-lo des dels onze metres per signar l'empat final.

EUROPA: Gianni, Dot, David López, Cano, Javi Iglesias, Uri (Àlex Fernández, 68'), Rovira, Fran Bea, Poves, Guzman (Abel Rita, 83') i Montoro (Pedro Bilbao, 72').

PERALADA: Ureña, Argi, Mate, Sergi Murga, Botxi, Albert Moñino, Aleix (Tidiane, 64'), Guillem Cornellà, Marc Mas, Borja (Jaume Duran, 45') i Sergio Garcia (Litus, 79').

ÀRBITRE: Brian Diaz Diaz (Sabadell) assistit per Nizar Charif (Granollers) i Ferran Ceacero Solana (Granollers).

TARGETES: Grogues a Cano, Javi Iglesias i Uri (Europa) i a Albert Moñino, Aleix, Tidiane i Guillem Cornellà (Peralada).

GOLS: 1-0 (Cano, 78'); 1-1 (Marc Mas -p-, 82').

Jornada 4 del campionat regular de lliga de la Tercera Divisió grup V.

Per l'Europa no han pogut formar part de la convocatòria: Josa, Alberto, Nils i Padilla (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Rubi i el porter Fer / Pel Peralada han restat a la banqueta: Lluc Banús i el porter Dani Lobato.

Partit disputat a bona temperatura estiuenca i sense incidències meteorològiques extremes.

Primer empat de la temporada i primers punts cedits al Nou Sardenya. Tercer partit seguit sense guanyar.