No arriba el moment

08 Octubre 2016 Àngel Garreta
Quart empat seguit a un gol Quart empat seguit a un gol Àngel Garreta

La primera victòria en lliga haurà d'esperar almenys quatre dies més. L'Europa ha empatat aquesta tarda el duel a Sant Feliu (1-1).

Lliga · Jornada 8 · 08/10/16 · 18 hores · Mpal. Les Grases · 200 espectadors

SANTFELIUENC
1 - 1 EUROPA

Sembla que no hi ha manera de trencar la dinàmica i obtenir un triomf que permeti un gir de la situació del Primer Equip gracienc en l'inici de la present temporada. Aquesta tarda, un Europa que ha anat de menys a més només ha pogut rascar un nou empat.

Ha començat el partit amb una doble ocasió europeista. Als dos minuts de joc, combinació en atac que finalitza amb un tímid xut de Sielva, fàcil pel porter. Al minut 5, una pilota en llarg de Rojas ha habilitat la cursa de Civil. El davanter, pressionat pel seu marcador, ha acabat xutant al cos del porter. A partir d'aquí l'Europa del primer temps s'ha mostrat molt apagat, erràtic en passades senzilles i faltat tant d'idees ofensives com d'espai per tenir-les, culpa també d'un ordenat Santfeliuenc.

Al quart d'hora ha arribat el gol local. Centrada al segon pal on, lliure de marca, Eric Pacheco ha connectat una rematada de cap, creuada, que ha superat Boison per alt i s'ha colat al fons de la xarxa. Fins arribar al descans, major domini local però sense noves ocasions de gol davant un Europa equívoc en la majoria de decisions amb la pilota i que ha perdut la majoria d'accions dividides.

A la represa l'Europa ha millorat i ha tingut més estona la pilota des de l'inici. Al minut 64 ha arribat l'empat. Centrada des de la banda dreta de l'atac al punt de penal, Navarro ha saltat de cap i ha pentinat la pilota cap al segon pal on Abel Rita, de volea, ha connectat un xut creuat i ajustat al primer pal, impossible d'aturar pel porter. Semblava, pels següents minuts, que l'Europa havia fet un salt endavant, més encara quan, al minut 73, una combinació entre Gonzalo i Campoy ha acabat amb un xut del migcampista a la creueta.

A partir d'aquí, els locals han tornat a recuperar el domini perdut al descans i han tingut també les seves opcions de desfer l'empat. La primera, una rematada de cap de Patxi, tot sol, que ha picat a la base del pal de la porteria gracienca. La segona, un cara a cara de Guille amb Boison, després d'una sèrie de rebots dins l'àrea, on el porter europeista ha resultat providencial.

L'Europa ha acabat el partit en atac durant el temps afegit. El capità Cano, reaparegut avui al segon temps, s'ha erigit en davanter centre i ha protagonitzat una bona jugada amb centrada final que el defensa local Ortiz gairebé finalitza amb un gol en pròpia porta. Finalment, nou empat al caseller de resultats dels graciencs.

SANTFELIUENC: Toni, Víctor, Eric Ruiz, Ortiz, Cuadras, Joserra, Maldo (Guille, 78'), Jaime, Zárate (Patxi, 70'), Tena i Eric (Romo, 80').

EUROPA: Boison, Rojas, Alberto (Cano, 69'), Abel Rita, Civil, Denis, Sielva (Gonzalo, 56'), Fran Bea, Navarro, Joel Coch i Campoy.

ÀRBITRE: Adrià Picazo Hernández (Lleida) assistit per Àxel Marcelino Gràcia (Lleida) i Guillem Mensa Moncunill (Anoia).

TARGETES: Grogues a Ortiz (Santfeliuenc) i a Alberto, Denis i Gonzalo (Europa).

GOLS: 1-0 (Eric, 14'); 1-1 (Abel Rita, 64').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Fer (lesionat) i Rubi, Javi Iglesias, Dani, Jordi Cano i Reverter (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Joel, Uri i el porter Pablo de l'Europa B / Pel Santfeliuenc han restat a la banqueta: Alberto i el porter Roger.

Partit disputat amb claror, sense sol ni núvols, sota una còmode temperatura.

L'Europa segueix sense guanyar un partit de lliga en 8 jornades disputades. Quarta visita a Sant Feliu a Tercera Divisió sumant dos triomf i dos empats com a balanç.