RemeiSolfincISL

No cada diumenge pot ser festa

31 Gener 2021 Àngel Garreta
La Pobla ha acabat amb el zero al caseller de derrotes de l'Europa La Pobla ha acabat amb el zero al caseller de derrotes de l'Europa Àngel Garreta

L'Europa masculí ha caigut per un clar 1-4 al Nou Sardenya davant la Pobla de Mafumet en la primera derrota de la temporada.

Lliga · Jornada 14 · 31/01/21 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya · porta tancada (Covid-19)

1 - 4 POBLA DE MAFUMET

bannercroniquesfemeni

Quan un equip es troba invicte, cada dia falta un dia menys per la primera derrota. És una màxima de l'esport que a l'Europa li ha tocat signar avui. Un equip gracienc superat al primer temps ha millorat molt la imatge a la segona, però la sort no ha acompanyat per a retallar distàncies de forma real i ficar-se dins el partit. Un dia tocava perdre i ha tocat avui. Toca passar aquesta pàgina i seguir fent igual de bé el camí que fins ara.

Que avui no era el dia s'ha començat a veure ja al minut 3: xut de Karim des de la frontal que rebota accidentalment en Guti i acaba al fons de la xarxa. Era el 0-1. Cinc minuts més tard l'encontre s'ha començat a complicar quan el mateix Karim ha fet el 0-2 de fort xut creuat.

Sens dubte, el dorsal 11 de la Pobla ha estat el protagonista del primer temps, donat que al minut 24 Sergio ha hagut de respondre amb una excel·lent intervenció a un nou xut de Karim. El vent també ha fet de les seves avui, com en un xut de Bruno que anava camí de marxar pel carrer Sardenya avall i el vent ha frenat tant que Sergio ha hagut de saltar a tocar del seu travesser per refusar el que hauria estat un còmic 0-3. El primer xut amb intenció de l'Europa, un cacau de David Jiménez que Parra ha refusat de punys.

Sergi Pastells, a deu minuts pel descans, ha perdonat l'1-2 en un xut a boca de canó que ha enviat sobre el cos de Parra. De perdonar dins una àrea a no fer-ho a l'altra: la Pobla ha signat el 0-3 tot aprofitant Carlos un embolic i un refús a l'àrea petita. Amb tot, quan el temps afegit del primer temps estava agonitzant, l'Europa ha retallat distàncies amb un xut d'Alfons Serra que, tot i que semblava fàcil de blocar per Parra, a aquest se li ha escapat del control entrant la pilota al fons de la xarxa.

Amb l'esperança del gol, l'Europa ha sortit a per totes a la represa i a bona fe que ha intentat remuntar el partit i ha gaudit d'ocasions per fer-ho. No ha afrontat l'equip el millor marcador possible en l'inici d'una segona part, però ho ha intentat tot contra la Pobla, contra el cronòmetre, contra el marcador i contra el vent, que ha fet la guitza tot el partit.

Amb tot, la Pobla hauria pogut fer l'1-4 en una lliscada d'Òscar Gómez dins l'àrea en què no ha pogut connectar amb la pilota. Amb defensa de tres i Àlex Cano jugant de 'totcampista', l'Europa ho ha provat per activa i per passiva: accions a pilota aturada, pilotes bombejades a l'àrea, intent d'entrada per bandes... fins i tot Albert Martí ha enviat una pilota al travesser. El propi Albert Martí, ja en temps afegit i sense opcions reals de remuntar, ha obligat Parra a refusar amb els punys com a resposta a un gran cop de cap.

Amb l'Europa llançat a dalt intentar maquillar el marcador i apropar-se a l'electrònic, una contra molt ben treballada per la Pobla ha acabat amb l'1-4 de Molina que, amb justícia, arrodonia els mèrits d'un molt bon partit del filial del Nàstic.

EUROPA: Sergio, Guti, Àlex Cano, Prats (Vilamitjana, 45'), Èric (Nolla, 45'), David Jiménez, Pau López, Castell, Fode (Albert Martí, 45'), Alfons Serra i Sergi Pastells.

POBLA DE MAFUMET: Parra, Caba, Dani, Òscar Sanz, Karim (Molina, 82'), Bruno, Ivan (Alavedra, 55'), Marc (Miravent, 68'), Òscar Gómez (Zaka, 82'), Carlos i Ricky.

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat), assistit per Xavier Delgado Mesa (Granollers) i Víctor Moreno Martínez (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a David Jiménez (Europa) i a Parra (Pobla de Mafumet).

GOLS: 0-1 (Karim, 3'); 0-2 (Karim, 8'); 0-3 (Carlos, 37'); 1-3 (Alfons Serra, 45+1'); 1-4 (Molina, 95').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Miki Poveda, Uri, Adri Guillén i Varona (lesió) i Carlos Cano i Alberto (sanció).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Joan Castells -de l'Europa B-, Joan Marc, Alon, Ricki Vidal i els porters Briones i Dani Pérez / Per la Pobla de Mafumet han restat a la banqueta: Guillem, Oribe, Víctor, Enric i el porter Pol.

Partit disputat sota un clima tranquil.

Primera derrota de la lliga. L'Europa ha estat fins avui 41 dies per tornar a jugar un partit de la lliga al Nou Sardenya entre el Nadal, inici de la segona volta i descans del calendari, un rècord històric absolut en una lliga que no tingui cap interrupció de força major.