RemeiSolfincISL

Patint més de l'esperat

18 Febrer 2024 Xavi de la Ossa
Celebració del gol de Vales Celebració del gol de Vales Àngel Garreta

L'Europa guanya patint més del previst a casa davant el Cerdanyola (2-1) mantenint-se en les posicions capdavanteres de Segona RFEF.

Lliga · Jornada 23 · 18/02/24 · 12 h. · Estadi Nou Sardenya · 2.007 espectadors

2 - 1 CERDANYOLA

bannercroniquesmasculi

L'Europa torna al camí de la victòria al Nou Sardenya a Segona RFEF davant el Cerdanyola. Uns primers vint minuts de bon nivell, arrodonits amb dues dianes, han estat suficients per sumar els tres punts, tot i que al final l'equip ha acabat patint amb el gol en contra de Boris Garrós. Tot i això, l'equip segueix amb velocitat de creuar a la part alta de la classificació.

Bon inici europeista tant en marcador com en futbol. Domini de pilota davant un animat Nou Sardenya i un Cerdanyola que també ha intentat proposar tot i que s'ha vist per sota molt aviat al partit.

Als vuit minuts, una passada en profunditat d'Aliaga ha deixat Servetti sol davant Álex per l’1-0 i, dotze minuts més tard, Vales ha clavat el 2-0 amb el peu en la segona jugada a la sortida d'un córner. Enmig de les dues dianes, Vilamitjana també ha pogut marcar amb un tir llunyà que ha desviat amb una gran estirada el porter visitant.

El partit s'ha estabilitzat amb l'equip verd tenint més estones de pilota i tenint una mica més de presència a territori gracienc. Servetti ha pogut trencar la calma xut que ha marxat desviat i Adri Gené no arribant per molt poc a una pilota al segon pal.

Trenta segons ha trigat l'Europa en arribar a porteria a la represa en una acció d'Adri Gené que no ha trobat xarxa. Ha estat un inici de segona part tranquil per ambós equips amb els graciencs buscant més opcions de perill. De nou Adri Gené l'ha tingut davant Álex, però el seu xut ha sortit mossegat i ha estat fàcil per blocar-la.

Més enllà d'aquestes aproximacions escapulades el partit ha entrat en una fase de calma amb un Cerdanyola més incisiu en atac per intentar retallar distàncies i un Europa concentrat en fase defensiva per intentar aprofitar alguna ocasió aïllada per tancar definitivament el partit. Els verds han gaudit de més perill en l'últim quart d'hora amb pilota aturada i al final l'insistència ha tingut premi; al minut 96 Boris Garrós ha retallat distàncies de cap.

Els locals han acabat patint, però amb el xiulet final, el Nou Sardenya torna a viure una victòria del seu equip, que continua invicte a la Vila de Gràcia i també una jornada més a la zona alta de la classificació de Segona RFEF.

EUROPA: Pau Torres, Mario, Campeny, Vales, Vilamitjana (Bermu, 72'), Servetti, Aliaga (Borikó, 87'), Àlex Pla (Manel, 63'), Pau López, Castell i Adri Gené.

CERDANYOLA: Álex, Iñaki (Lucas, 76'), Manu Castillo, Guille, Adri (Adam, 14’), Carlos, Max (Moha, 76'), Jon, Niko Kata, Boris Garrós i Bruno Llorente (Nico Olmedo, 85').

ÀRBITRE: Jordi Serradelarca Serra (Catalunya), assistit per Matilde Esteves-García Biajakue i David Caro Gallardo (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Guille i a Max (Cerdanyola).

GOLS: 1-0 (Servetti, 8’); 2-0 (Vales, 20’); 2.-1 (Boris Garrós, 96').

Segona RFEF, Grup 3.

Per l'Europa han causat baixa de la convocatòria: Sergi Pastells, Michael, Adnane, Noel i Cano (baixes mèdiques) i Eslava (baixa per sanció).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Iván Bravo, Noel, Buba i el porter Joel Ruiz. / Pel Cerdanyola han restat sense jugar: Manel, Joel i el porter Andreu.

Partit disputat amb sol i temperatura agradable.

Abans de l'inici del partit, els jugadors dels equips Aleví D i Aleví G han sortit de la mà dels jugadors i s'han fet una fotografia amb l'onze inicial. Convidades al partit han assistit una representació d'entitats del barri de Can Baró. El capità europeista Castell ha dut un braçal amb l'arc de Sant Martí amb motiu del 19 de febrer, Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol.