Per això són els dos favorits!

29 Novembre 2020 Àngel Garreta
Màxima igualtat a l'Olímpic Màxima igualtat a l'Olímpic Àngel Garreta

No hi ha hagut gols, però no serà per oportunitats. Terrassa i Europa han signat un 0-0 que deixa un punt per a cada un dels equips.

Lliga · Jornada 7 · 29/11/20 · 17 hores · Olímpic de Terrassa · porta tancada (Covid-19)

TERRASSA
0 - 0 EUROPA

Amb una part per a cadascú (més meritòria la primera pels egarencs, millor a la represa l'Europa), ambdós protagonistes del partit han demostrat per quin motiu tenen l'etiqueta de favorits del subgrup A de la categoria.

Inici del matx amb pressió alta de l'Europa, gaudint de les primeres arribades i el primer córner a favor. Quan l'espurna inicial s'ha anat regulant, el duel ha entrat en una fase de domini altern on tots dos equips han protegit bé les seves línies buscant atacar sense descobrir-se en defensa.

La primera pilota en direcció entre pals s'ha fet esperar, un xut d'Adri Lledó, fàcil d'aturar per a Sergio, al minut 24. A partir d'aquí, el Terrassa ha fet un pas endavant i ha dominat el tram final del primer temps. Per la seva banda, l'únic intent de l'Europa, una vaselina d'Àlex Cano des de mig camp que ha sortit massa alta.

Sergio ha estat atent al minut 37 refusant un rebot d'una pilota dins l'àrea petita. L'exeuropeista Josu ha gaudit de la darrera opció del primer temps, connectant una rematada creuada des del vèrtex de l'àrea que li ha sortit desviada per molt poquet.

L'aspecte de la segona part ha patit un canvi radical. L'Europa ha tornat a sortir fort, com a l'inici del partit, però ha mantingut aquesta tònica tota la segona meitat. El Terrassa tampoc li ha perdut la cara al duel i l'encontre, de cara a les ocasions i els espectadors que l'han pogut seguir per YouTube, ha entrat en un període molt obert i amb arribades alternes.

Del minut 50 al 52 hi ha hagut més ocasions clares que en tot el primer temps: un xut d'Albert Martí, de primeres i a centrada de Vilamitjana, que ha blocat Ortega. La rèplica a l'altra àrea, una gran aturada de Sergio en un mà a mà amb Kilian. Salvador el porter escapulat en el duel d'avui. La tercera ocasió, de l'Europa, en una rematada des de la frontal d'Albert Martí i que ha marxat un xic desviada.

Després de salvar Sergio el gol local al minut 67 com a resposta a un xut de Jaume, els darrers 20 minuts han tingut clar color gracienc i el duel podria haver-se decantat per a l'Europa, que ha tingut una bona opció en una rematada de cap de Carlos Cano i, a continuació, la més clara de totes les opcions del partit per a qualsevol dels dos equips: una rosca d'Albert Martí directa al travesser.

Al minut 86, Vilamitjana ha tingut una bona opció desviant amb el peu una centrada de Castell. La pilota ha fregat el pal llarg. Acte seguit, intervenció estelar d'Ortega, desviant a córner una rematada de cap d'Albert Martí quan la pilota ja entrava. L'Europa ha esgotat el temps afegit trepitjant camp contrari i quan ha tret un córner a favor que semblava la darrera opció, l'àrbitre no l'ha deixat executar tot xiulant el final del partit.

TERRASSA: Ortega, Castillo, Lucas Viña, Àlex Fernández, Arranz, Jaume (Akito, 70'), Kilian (Manu, 92'), Adri Lledó (Galeano, 84'), Salva, Pelegrín i Josu (Akis, 92').

EUROPA: Sergio, Àlex Cano, Adri Guillén, Uri (Vilamitjana, 45'), Prats, Alberto, David Jiménez, Pau López, Castell, Nolla (Carlos Cano, 71') i Fode (Albert Martí, 45').

ÀRBITRE: Sergi Carrero Romera (Anoia), assistit per Joan Ramon Canadell Borràs i Heaven Núñez Ruiz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Àlex Fernández, Pelegrín i Josu (Terrassa) i a Castell, Nolla i Carlos Cano (Europa).

GOLS: cap.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Miki Poveda, Alfons Serra, Guti, Sergi Pastells i Briones (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Èric, Varona, Joan Marc, Alon, Ricki Vidal i el porter Dani Pérez / Pel Terrassa han restat a la banqueta: Luna, Albert López, Marc Muñoz, José Enrique i el porter Xavi Betrán.

Partit disputat amb un xic de sensació de fred.

Abans de l'inici del partit hi ha hagut un minut de silenci en memòria de l'exjugador internacional Diego Armando Maradona, mort aquesta setmana.