L'Europa derrota al Cerdanyola "a l'anglesa"

Quarta victòria consecutiva del Primer Equip masculí de la pretemporada.

Pretemporada · Amistós · 22/8/2024 · 19:30 h. · Estadi Les Fontetes

CERDANYOLA 1 - 3 EUROPA

bannercroniquesmasculi

El Primer Equip masculí va guanyar amb autoritat el Cerdanyola, equip que aquesta temporada competirà a la 3a RFEF. El protagonista del partit va ser Marc Anglès, que va firmar dos gols i va completar una gran actuació individual.

Després de deu minuts d'igualtat entre els dos equips, el partit es va decidir en els minuts 12 i 16. L'Europa va convertir en gol les dues primeres ocasions que va tenir: primer, Marc Anglès va obrir el marcador gràcies a una passada de Mahicas després d'una bona jugada de Buba. Tot seguit, Adnane va marcar un gran gol de volea després de guanyar un duel dins l'àrea del Cerdanyola.

A partir d'aquí, el ritme de joc va baixar fins abans del descans. Tot i això, abans del xiulet de l'àrbitre, el porter del Cerdanyola, Daniel Guiseris, va evitar un altre gol en treure sota pals una rematada de Cano en una falta lateral..

A l'inici de la segona part, el joc va ser més intens i entretingut, trencant la tònica dels últims minuts de la primera meitat. Al minut 50, Mahicas va estavellar una pilota al travesser. Quatre minuts més tard, el Cerdanyola va escurçar distàncies gràcies a Miquel Puerto, que va aprofitar una pèrdua de pilota d'Adnane a la frontal de l'àrea per batre Flere.

Tot i així, la reacció de l'Europa va ser ràpida, i al minut 63, Marc Anglès va marcar un golàs des de fora de l'àrea que va sorprendre el porter del Cerdanyola. En els cinc minuts següents, l'Europa va disposar de les dues últimes ocasions clares del partit: primer, Mahicas va tornar a enviar una pilota al travesser, i després, un defensa del Cerdanyola va evitar el gol en treure sota pals un xut de Gilbert que tothom ja veia dins. Al minut 75, Aday va canviar a tots els jugadors de camp, fent entrar a Manel, Neeskens, Campeny, Sicu, Noel, Àlex Pla, Sergi, Jordi Cano, Pimentel i Albert Martí.

Merescuda i treballada victòria a Cerdanyola en el penúltim test de pretemporada.

EUROPA: Juan Flere, Gerard Urbina, Àlex Cano, Carlos Gilbert, Adnane, Carreon, Mahicas, Sgro, Buba, Marc Angles, Dani Gonzalbez. Van completar la convocatòria i el partit (excepte Cordero): Cordero (PS), Neeskens, Campeny, Noel, Jordi Cano, Manel, Pimentel, Alex Pla, Albert Martí, Sergi i Sicu.

CERDANYOLA: Daniel Guiseris, Francisco Murcia, Jordi Solé, Alexandre Otero, Miquel Puerto, Otman, Carlos Portero, Javier López, Daniel Galan, Bernat Castells i Onan Quejada. Van completar la convocatòria i el partit: Víctor López (PS), Carlos Garcia, Siaba, Joel Castillo, Albert Ruiz, Enric Gisbert, Toni Vargas, Jose Gonzalez i Pepe Bonilla.

ÀRBITRE: Rafa Aguilar (Vallès Occidental) assistit per Wahib Agdaoui i Gerard Ortega (del mateix col·legi).

GOLS: 0-1 (Anglès, 12'); 0-2 (Adnane, 16'); 1-2 (Miquel Puerto, 54'); 1-3 (Anglès, 63').