Prometia i no ha defraudat!

24 Febrer 2019 Àngel Garreta
Partidàs al Nou Sardenya Partidàs al Nou Sardenya Àngel Garreta

S'anunciava com un gran duel i ha complert amb les expectactives. Només ha mancat la sort del gol en el duel Europa-Terrassa (0-0).

Lliga · Jornada 29 · 24/02/19 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya · 950 espectadors

0 - 0 TERRASSA

Matx apassionant i vibrant el que s'ha viscut a Gràcia aquest matí. Tots dos equips han mostrat un gran nivell sobre la gespa en un partit molt intens i dinàmic. L'únic que no s'ha mogut ha estat el marcador electrònic, si bé l'Europa ha fet mèrits per endur-se el triomf fins, literalment, el darrer segon de partit.

La primera ocasió de l'encontre ha arribat ja als cinc minuts, quan German ha centrat i Varona, de cap, ha enviat per sobre el travesser. L'exeuropeista Nils, un minut després, ha provat de replicar amb un xut des de la frontal que ha marxat desviat. L'Europa ha seguit insistint i una ràpida combinació entre Martínez, Gabi i Èric ha provocat la rematada de cap del darrer tot veient com el porter Ortega ha evitat el gol amb la mà, enviant la pilota a córner.

Cap dels dos conjunts podia badar a l'àrea pròpia perquè el perill podia arribar en qualsevol moment, si bé el Terrassa no ha tingut opcions clares i l'Europa ha seguit insistint com en una centrada per banda esquerra que Martínez no ha pogut rematar, donat l'esquena a la porteria, en veure com refusaven el perill entre el porter i un defensa del conjunt vermell.

Com al primer temps, passats cinc minuts l'Europa ha tingut la primera ocasió, aquest cop un xut de Gabi que ha sortit fregant el pal. El quadre gracienc ha seguit insistint però no ha trobat el premi del gol. Ho ha provat Cano incorporat a l'atac en un xut des de 25 metres que ha marxat desviat i també Elo en una rematada al pal curt que Ortega ha enviat a córner.

No ha resultat un partit d'atac i gol constant, però sí que l'equip local ha acumulat ocasions suficient com per merèixer obrir la llauna i decantar la balança. Al minut 81 ha arribat l'opció més clara en una doble rematada de cap d'Alberto a la sortida d'un córner i que primer ha picat al pal i, en segona instància, ha enviat al travesser. El partit ha mort amb l'Europa en atac, servint un córner al darrer instant i veient com un bosc de cames refusava una doble rematada a l'interior de l'àrea en el darrer intent gracienc de fer gol.

EUROPA: Marc Priego, German, Castell, Cano, Gabi, Uri, Torrentbó (Elo, 56'), Alberto, Martínez, Varona (Josa, 78') i Èric (Soto, 78').

TERRASSA: Ortega, Pallàs, Sergi Valls, Guzman, Sergi Arranz, Coro (Adri Díaz, 60' i aquest per Àlex Fernández, 77'), Guti, Serramitja (Daisuke, 72'), Carreón, Yayá i Nils Puchades.

ÀRBITRE: Oriol Jarit Mesa (Girona), assistit per Eduardo Núñez Requena (Tarragona) i Pau Serrat Susí (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Varona (Europa) i Àlex Fernández (Terrassa).

GOLS: cap.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Alfons Serra i Prats (sanció) i Guillen i Aitor (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Xavi Liébanas, Xavi Camps, Oumar i el porter Joan Compte / Pel Terrassa han restat a la banqueta: Dani Sánchez, José Juan, Òscar Imaz i el porter Zapico.

Partit disputat a ple sol i una temperatura més pròpia de primavera.

Abans de l'inici del matx s'han guardat uns instants de silenci per la mort del soci europeista Antonio Falcón. Amb l'onze inicial de l'Europa s'han fet la foto els equips Aleví G i Benajamí A.